- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
hehe gözler bayram etsin ama diyet bozulmasınn tabiiiEllerine sağlık Nevoş.Çok lezzetli görünüyor.Bu topiğe uyarı koymak lazım
"Hamileler ve diyette olanlar için sakıncalıdır." diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe gözler bayram etsin ama diyet bozulmasınn tabiiiEllerine sağlık Nevoş.Çok lezzetli görünüyor.Bu topiğe uyarı koymak lazım
hehe gözler bayram etsin ama diyet bozulmasınn tabiii
tamam canım peki ya sen ne yaptın akşama? hadi sen de paylaş :)Aynen canım.Bekliyoruz çiçek şehriyeli çorbanı.
tamam canım peki ya sen ne yaptın akşama? hadi sen de paylaş :)
aaaaay ben bunu nasıl kaçırdımmmmmmm harika olmuş canım ellerine saglık
Bnde bezelyeli pilav,patates püreli köfte,fırında patates yaptmtamam canım peki ya sen ne yaptın akşama? hadi sen de paylaş :)
aaaaay ben bunu nasıl kaçırdımmmmmmm harika olmuş canım ellerine saglık
merhaba canım sen de paylaşsana fotografını,ellerine saglıkBnde bezelyeli pilav,patates püreli köfte,fırında patates yaptm
döktürmüşsün diyorum nefis gözüküyorNasıl??
Tesekkur ederim canimEsim isten geldi firindan cikar cikmaz sofraya oturduk bunu zor cektimooooooooofffffff harika gözüküyorrrrrrrrrrr ellerine saglık ben de yaptım eşimi bekliyorum sofradan çekip paylaşırım
Tesekkur ederim canim cok haklisinEllerine sağlık Nevoş.Çok lezzetli görünüyor.Bu topiğe uyarı koymak lazım
ooh afiyet olsunnn miss gibi kokmuştur fırın makarna..Tesekkur ederim canimEsim isten geldi firindan cikar cikmaz sofraya oturduk bunu zor cektim
Bekliyoruz
Yok cnm estağfurullahEstağfurullaht: 39378316 .!.:Ellerinize saglik dokturmussunuz
Tişikür ederimdöktürmüşsün diyorum nefis gözüküyor
Selamlarrr ben geldim sefiniz ciktim hapisten... Mune acimadi tiktiı hapise
Şefim nerelerdesin sen yaBiz burda öksüz kaldıkSelamlarrr ben geldim sefiniz ciktim hapisten... Mune acimadi tiktiı hapise