- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.887
- 1.423
- 60
Şu aralar değiltedavi olmaya gideceğim ben bdv yasak bana anca yanlış yerdeki konuları belirtmek için giriyorum çıkıyorum
Vay anasınıMarka olmuş popülerim diyen şeylerle çalışmıyorum artık kendi unumu kendim yaparım
Ben sponsor olurdum sana keske katilsaydinÇokta güzel kurabiye yapmıştım , katılsaydım birinci gelirdim ama kendime sponsor bulamadım ondan şey etmedimtabi o zamanlar bir sponsorum vardı şimdi yok
Yok ya ben okurken daralıyorum artık aman aman biraz uzak olsunOysaki orası ruh haline çok iyi geliyor
Tarifi şey ettiriver sen bana, yaparsam katılırım belki..Ben sponsor olurdum sana keske katilsaydin
Aa teşekkür ederim sevgiliYemek yarismasina katildiginiz icin Kazen hediye etti..Cok yakismis
Ablam sen bana bakma hazirla tarifiniBöyle sapıklığa can kurban margaa
Göredceğiz bakalımm
Vay anasınıorjinal hatunsun pampa
Tamam bakariz birseylerTarifi şey ettiriver sen bana, yaparsam katılırım belki..
Mutfakla bari oyalanayım
Ablam sen bana bakma hazirla tarifini
Hayirli olsun canimAa teşekkür ederim sevgiliKazen e o halde.. :)
Ben eve gideyim o zaman bakarimBaktım bir kaç tane tarif
Korle yatan sasi kalkarmishahaahyemisim onun mezesini kız nazlı herifinden fırsat bulabiliyo mu acaba
Hep senin eserin bunlar nevos
Ben eve gideyim o zaman bakarim
Ara sicak ve meze yapabilirsiniz
Gel bakim burayaSende bu zamana kadar bunu bana söyleyen tek orjinal hatunsun eyvallah brom..
Teşekkür ederimHayirli olsun canim
Conconlu tarif bulmak lazimÇok tarif var karar vermek lazım,
Teşekkür ederimyemek yarışmasına katılan pro olmayan herkese veriliyor demekki öylemi Nevreste?
Conconlu tarif bulmak lazim
Canim her kategoride verilmiyorTeşekkür ederimyemek yarışmasına katılan pro olmayan herkese veriliyor demekki öylemi Nevreste?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?