- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Sponsor teklifleri geliyor ama değerlendirmeye almıyorum artık..Bilseydim ben sana sponsor olurdum marga
Yaşasın freestyle yeaaahhhhh
Un yapma makinesi alcam un yapmak başlarım işte işe yavaştan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sponsor teklifleri geliyor ama değerlendirmeye almıyorum artık..Bilseydim ben sana sponsor olurdum marga
Hayatta inanmam
Yapin inanalim
E mezelerini "ayın şefi" kemeriyle taçlandiralimmm
Cok gecmis olsunAllah kolaylik versin...Bir taraftan hasta bakıyorum (annem ameliyatlı), bir taraftan misafir ağırlıyorum. Çok yoğunum bu ara çoook. Ama yetişebilirsem katılmak isterim.
Yazı stilinde pek güzel dombikYakışmış mı gerçekten nasıl oldu anlamadım bir hafta girmedim siteye kızarmış döndüm
Bende çok zekzi gördüm kendimi oyyyhhhhhZekzi bi bagyan olmussun dombik
hahaah yemisim onun mezesini kız nazlı herifinden fırsat bulabiliyo mu acabaSiz burda konuşa durun @pinkstrap meze yapmak için kolları sıvamıştır bile
Hep senin eserin bunlar nevosVayyy vayyyy Harbi Hanim
Teşekkür canımcım.Annene çok geçmiş olsun,bir an önce sağlığına kavuşur inşallah..
Seni takip ediyorum ablamm bu aralar sapıklığım üzerimde
Hanim ablaya bagli olan varsa yandik
Hayatım boyunca ilk defa seksiliğinden hayattan bezmiş kadın gördümhahaah yemisim onun mezesini kız nazlı herifinden fırsat bulabiliyo mu acaba
Hep senin eserin bunlar nevos
Ayy dur ayarlayacam daha onu birden kırmızıları giymiş görünce kendimi ayılamadimYazı stilinde pek güzel dombik
Un yapma makinası mi kız hazir un al makinaya gerek yokSponsor teklifleri geliyor ama değerlendirmeye almıyorum artık..
Yaşasın freestyle yeaaahhhhh
Un yapma makinesi alcam un yapmak başlarım işte işe yavaştan..
Bundan sonra böyle bir hafta seni takipteyimBöyle sapıklığa can kurban margaa
Göredceğiz bakalımm
Yazdığını okurken yazı stilin gibi yana doğru yayılıyorumAyy dur ayarlayacam daha onu birden kırmızıları giymiş görünce kendimi ayılamadim
Hahahaha aynen yaaHayatım boyunca ilk defa seksiliğinden hayattan bezmiş kadın gördüm
Tamam bekliyoruzDaha baya zamanı varmış, şu hatunu ayağakaldırıp misafirleri de şutlayabilirsem katılıcam kızlar... Bi heves geldi şimdi
Bundan sonra böyle bir hafta seni takipteyim
Marka olmuş popülerim diyen şeylerle çalışmıyorum artık kendi unumu kendim yaparımUn yapma makinası mi kız hazir un al makinaya gerek yok
Freestyleini yerim senin
Şu aralar değil tedavi olmaya gideceğim ben bdv yasak bana anca yanlış yerdeki konuları belirtmek için giriyorum çıkıyorumBdv'ye gelecen mi peki
Yemek yarismasina katildiginiz icin Kazen hediye etti..Cok yakismisYakışmış mı gerçekten nasıl oldu anlamadım bir hafta girmedim siteye kızarmış döndüm
BencedeSiz burda konuşa durun @pinkstrap meze yapmak için kolları sıvamıştır bile