- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Sponsor teklifleri geliyor ama değerlendirmeye almıyorum artık..Bilseydim ben sana sponsor olurdum marga
Hayatta inanmam
Yapin inanalim
E mezelerini "ayın şefi" kemeriyle taçlandiralimmm
Cok gecmis olsunBir taraftan hasta bakıyorum (annem ameliyatlı), bir taraftan misafir ağırlıyorum. Çok yoğunum bu ara çoook. Ama yetişebilirsem katılmak isterim.
Yazı stilinde pek güzel dombikYakışmış mı gerçektennasıl oldu anlamadım bir hafta girmedim siteye kızarmış döndüm
Zekzi bi bagyan olmussun dombik
hahaah
Hep senin eserin bunlar nevosVayyy vayyyy Harbi Hanim
Teşekkür canımcım.Annene çok geçmiş olsun,bir an önce sağlığına kavuşur inşallah..
Seni takip ediyorum ablamm bu aralar sapıklığım üzerimde
Hanim ablaya bagli olan varsa yandik
Hayatım boyunca ilk defa seksiliğinden hayattan bezmiş kadın gördümhahaahyemisim onun mezesini kız nazlı herifinden fırsat bulabiliyo mu acaba
Hep senin eserin bunlar nevos
Ayy dur ayarlayacam daha onu birden kırmızıları giymiş görünce kendimi ayılamadimYazı stilinde pek güzel dombik
Un yapma makinası miSponsor teklifleri geliyor ama değerlendirmeye almıyorum artık..
Yaşasın freestyle yeaaahhhhh
Un yapma makinesi alcam un yapmak başlarım işte işe yavaştan..
Bundan sonra böyle bir hafta seni takipteyimBöyle sapıklığa can kurban margaa
Göredceğiz bakalımm
Yazdığını okurken yazı stilin gibi yana doğru yayılıyorumAyy dur ayarlayacam daha onu birden kırmızıları giymiş görünce kendimi ayılamadim
HahahahaHayatım boyunca ilk defa seksiliğinden hayattan bezmiş kadın gördüm
Daha baya zamanı varmış, şu hatunu ayağakaldırıp misafirleri de şutlayabilirsem katılıcam kızlar... Bi heves geldi şimdi
Bundan sonra böyle bir hafta seni takipteyim
Marka olmuş popülerim diyen şeylerle çalışmıyorum artık kendi unumu kendim yaparımUn yapma makinası mikız hazir un al makinaya gerek yok
Freestyleini yerim senin
Şu aralar değilBdv'ye gelecen mi peki
Yemek yarismasina katildiginiz icin Kazen hediye etti..Yakışmış mı gerçektennasıl oldu anlamadım bir hafta girmedim siteye kızarmış döndüm
Bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?