- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Ooo sephoraaaa bence sen katilirsin,1. Bile olursunnAa bu kategori tam benlikmiş yaw. Ama katılamam heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo sephoraaaa bence sen katilirsin,1. Bile olursunnAa bu kategori tam benlikmiş yaw. Ama katılamam heralde
Sende mi katiliyosun abla?
Hayırlı olsun :)
Vay yeni kategori haa maşallah kurabiye de sıfır çektim bu durum beni dahada gaza getirdi şevklendirdi bundan sonraki tüm yarışmalarda varım
Aa bu kategori tam benlikmiş yaw. Ama katılamam heralde
Bir taraftan hasta bakıyorum (annem ameliyatlı), bir taraftan misafir ağırlıyorum. Çok yoğunum bu ara çoook. Ama yetişebilirsem katılmak isterim.Neden katilamiyorsunuz?
3 yarismaciO zaman ben katilmayayimda 2 yarışmacı kaybet nevos
Seni takip ediyorum ablamm bu aralar sapıklığım üzerimdeGene düşünüyorum bakalım artık
Margaa ne haberr
Dombik yola devam durmak yok
Niye ya sende katılsana fırsat yaratmaya çalışsan.
diyorum ya tam benlik cicim. Deli meze yaparım.Ooo sephoraaaa bence sen katilirsin,1. Bile olursunn
Nevreste hanım eskiden bana da katılmam için ısrar ederdiniz artık beni sevmiyorsunuz katılın demiyorsunuz dimi hıh küstümmmmm3 yarismaci
Sen katilirsan ben katilacagim ben katilirsan hanim abla katilacak
Tesekkur ederiz...Hayırlı olsun :)
O zaman bu kategoriye bekliyorumkatilmazsan ben kuserimNevreste hanım eskiden bana da katılmam için ısrar ederdiniz artık beni sevmiyorsunuz katılın demiyorsunuz dimi hıh küstümmmmm
Zincirleme yarışmacı tamlamasi3 yarismaci
Sen katilirsan ben katilacagim ben katilirsan hanim abla katilacak
Hayatta inanmamdiyorum ya tam benlik cicim. Deli meze yaparım.
Çokta güzel kurabiye yapmıştım , katılsaydım birinci gelirdim ama kendime sponsor bulamadım ondan şey etmedim tabi o zamanlar bir sponsorum vardı şimdi yokO zaman bu kategoriye bekliyorumkatilmazsan ben kuserim
E mezelerini "ayın şefi" kemeriyle taçlandiralimmmdiyorum ya tam benlik cicim. Deli meze yaparım.
Hanim ablaya bagli olan varsa yandikZincirleme yarışmacı tamlamasi
Yakışmış mı gerçekten nasıl oldu anlamadım bir hafta girmedim siteye kızarmış döndümAyyyyy ayyyyy kirmizi cok yakismis
Bekliyoruz canim
Bilseydim ben sana sponsor olurdum margaÇokta güzel kurabiye yapmıştım , katılsaydım birinci gelirdim ama kendime sponsor bulamadım ondan şey etmedim tabi o zamanlar bir sponsorum vardı şimdi yok
Bir taraftan hasta bakıyorum (annem ameliyatlı), bir taraftan misafir ağırlıyorum. Çok yoğunum bu ara çoook. Ama yetişebilirsem katılmak isterim.
E mezelerini "ayın şefi" kemeriyle taçlandiralimmm
Zekzi bi bagyan olmussun dombikYakışmış mı gerçekten nasıl oldu anlamadım bir hafta girmedim siteye kızarmış döndüm