- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.667
- 60
Şu aralar değil tedavi olmaya gideceğim ben bdv yasak bana anca yanlış yerdeki konuları belirtmek için giriyorum çıkıyorum
Oysaki orası ruh haline çok iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu aralar değil tedavi olmaya gideceğim ben bdv yasak bana anca yanlış yerdeki konuları belirtmek için giriyorum çıkıyorum
Vay anasını orjinal hatunsun pampaMarka olmuş popülerim diyen şeylerle çalışmıyorum artık kendi unumu kendim yaparım
Ben sponsor olurdum sana keske katilsaydinÇokta güzel kurabiye yapmıştım , katılsaydım birinci gelirdim ama kendime sponsor bulamadım ondan şey etmedim tabi o zamanlar bir sponsorum vardı şimdi yok
Yok ya ben okurken daralıyorum artık aman aman biraz uzak olsunOysaki orası ruh haline çok iyi geliyor
Tarifi şey ettiriver sen bana, yaparsam katılırım belki..Ben sponsor olurdum sana keske katilsaydin
Ablam sen bana bakma hazirla tarifiniBöyle sapıklığa can kurban margaa
Göredceğiz bakalımm
Vay anasını orjinal hatunsun pampa
Tamam bakariz birseylerTarifi şey ettiriver sen bana, yaparsam katılırım belki..
Mutfakla bari oyalanayım
Ablam sen bana bakma hazirla tarifini
Hayirli olsun canim
Ben eve gideyim o zaman bakarimBaktım bir kaç tane tarif
Korle yatan sasi kalkarmishahaah yemisim onun mezesini kız nazlı herifinden fırsat bulabiliyo mu acaba
Hep senin eserin bunlar nevos
Ben eve gideyim o zaman bakarim
Ara sicak ve meze yapabilirsiniz
Gel bakim burayaSende bu zamana kadar bunu bana söyleyen tek orjinal hatunsun eyvallah brom..
Teşekkür ederim yemek yarışmasına katılan pro olmayan herkese veriliyor demekki öylemi Nevreste?Hayirli olsun canim
Conconlu tarif bulmak lazimÇok tarif var karar vermek lazım,
Teşekkür ederim yemek yarışmasına katılan pro olmayan herkese veriliyor demekki öylemi Nevreste?
Conconlu tarif bulmak lazim
Canim her kategoride verilmiyorO kategoride katilim cok olunca Kazen hediye verdi...Teşekkür ederim yemek yarışmasına katılan pro olmayan herkese veriliyor demekki öylemi Nevreste?