- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Çokk seksii annem bu bayıldımm..kazanırsam bunu avatar yapacamEki Görüntüle 1400667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokk seksii annem bu bayıldımm..kazanırsam bunu avatar yapacamEki Görüntüle 1400667
Ben ayın şefi olmuşum şanıma yakışır tariflerle ve sunumla geliyorum... cumartesi akşamı seyret ve meydan okuyorum birinci belli varmı daha iyisiii..
söylemiyorum iştee. söylemiyorum banane bananeee.Söylemiyorsun yani
ohhoooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvv yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeahBen ayın şefi olmuşum şanıma yakışır tariflerle ve sunumla geliyorum... cumartesi akşamı seyret ve meydan okuyorum birinci belli varmı daha iyisiii..
ohhoooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvv yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah
hacı iddialı değilim maksat depresyondan çıkmak
Ne güzel canım çok sanslışınKocamdan zati bana fırsat yokki.. alıyor kameratı eline sankim kırk yıllık fotocu ..deyip çekiyor yaptıklarımı..
Sende katilacak mısınohhoooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvv yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah
hacı iddialı değilim maksat depresyondan çıkmak
Gecmis olsun canımBende ona yaparım aslında, hasta olayım önümde döner, ne bileyim insan bi garip oluyor, çocuğumuz olunca (Allah nasip ederse) Hasta falan olduğunda oturup ağlıycam herhalde, eşime bu kadarsam çocuğumu düşünemiyorum
Sen ne yaptın, yok mu vukuat?
Ben ayın şefi olmuşum şanıma yakışır tariflerle ve sunumla geliyorum... cumartesi akşamı seyret ve meydan okuyorum birinci belli varmı daha iyisiii..
Nevoşumm Geçti çok şükürGecmis olsun canım
iyiyim Hanim abla aksama meze hazirlicizzz bakalim tarz olamadik belkim asci oluruzzzSelam maykiiiii
Hoş geldin nasılsın
Meraklandım şimdi
ahahahaahhbenden önce davranan olmassa cumartesi açıyom ee tabi bi ŞEF olarak.. dikkat ettimde sen beni tebrik etmedinn ..işte şey kem küm şef oldum yaa..
Nevoşumm Geçti çok şükür
Eşim hastaydı da canım. İyi şimdi çok şükür onu diyorum :)ne geçti canım benim?
Eşim hastaydı da canım. İyi şimdi çok şükür onu diyorum :)
Sağol canım biz grip bekliyorduk ama başka bir şey oldu çözemedik :) Salgın var zaten ya dikkat etmek lazım, size de geçmiş olsun tatlımgeçmiş olsun canım, grip olmuştu geçen değilmi?
dünde benim eşim grip oldu, bu kış çok hastalandı nedense eşim, normalde öyle değildir, bu kış yaramadı ona.
Geçmiş olsun şifa bulsun inşallahh..geçmiş olsun canım, grip olmuştu geçen değilmi?
dünde benim eşim grip oldu, bu kış çok hastalandı nedense eşim, normalde öyle değildir, bu kış yaramadı ona.
evet katılacak söz verdi bana yani şefinee.Sende katilacak mısın
Sağol canım biz grip bekliyorduk ama başka bir şey oldu çözemedik :) Salgın var zaten ya dikkat etmek lazım, size de geçmiş olsun tatlım
Geçmiş olsun şifa bulsun inşallahh..