- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm hosbuldummEvlaefe..hoş geldin ne zaman yapıyon ara sıcak yada meze yada ikisi birden
Selammm canımmm
benden önce davranan olmassa cumartesi açıyom ee tabi bi ŞEF olarak.. dikkat ettimde sen beni tebrik etmedinn ..işte şey kem küm şef oldum yaa..Canm hosbuldumm
meze hazirliyorum
mevsim urunu olmadigi icin dondurucudan cikardim benim yazdan hazirladigim mezemdir.Ilk malzemeler fotomu cektim
Acilsin baslicizzzz
Ara sıcağım benim uydurmam olacak yani patenti bana ait ..yuppi de yuppi..Hadi bakalım merakla bekliyor olacağız hepimiz,neler yapacaksın söylesene kimseler duymaz burada kulağıma fısılda
Canım güzel şeftalimm hani mezen hani ara sıcağınn..ee hadiyinn..kaldır totonuu..
Canm hosbuldumm
meze hazirliyorum
mevsim urunu olmadigi icin dondurucudan cikardim benim yazdan hazirladigim mezemdir.Ilk malzemeler fotomu cektim
Acilsin baslicizzzz
Ara sıcağım benim uydurmam olacak yani patenti bana ait ..yuppi de yuppi..
Selam maykiiiii
Hoş geldin nasılsın
Meraklandım şimdi
Uçmaaa.parkaaakurallar var nevrestem öyle dedii. ya bir ara sıcak yanında bir meze ..yada sadece bir ara sıcak yada sadece bir meze öyle doldurup doldurup yapmıyosun anamm..huhuuuuuuuuuuuuu birden fazla şey yapabilir miyiz misal fırında kaşar yanında sigara böreği hemen yanına patlıcan herse ve bostana gibi....örnek almayın lan yazdıklarımı koparırırım ellerinizi haaa bu sefer kemer benim olsun bari
Verirsem alırsınnn..huhuuuuuuuuuuuuu birden fazla şey yapabilir miyiz misal fırında kaşar yanında sigara böreği hemen yanına patlıcan herse ve bostana gibi....örnek almayın lan yazdıklarımı koparırırım ellerinizi haaa bu sefer kemer benim olsun bari
bi sofra kuraydık iyiydi beof Nevreste offfffffUçmaaa.parkaaakurallar var nevrestem öyle dedii. ya bir ara sıcak yanında bir meze ..yada sadece bir ara sıcak yada sadece bir meze öyle doldurup doldurup yapmıyosun anamm..
Az kaldı kız cumartesi yüklicemm..Söylemiyorsun yani
pinkodan söküldüyse senden de sökülür bu dünya geçici malum baki olan diğeriVerirsem alırsınnn..
çok iyi olurdudaa kurallar neyin işte büküyo belimizii..durduruyorlar bizi yahu yapacaz edecez hop.kurallar diyorlarr..bi sofra kuraydık iyiydi beof Nevreste offfffff
kazanırsam bunu avatar yapacamçok iyi olurdudaa kurallar neyin işte büküyo belimizii..durduruyorlar bizi yahu yapacaz edecez hop.kurallar diyorlarr..
Hodri meydann yok bir ay daha bendeeee. sıva kolları çarpışalımmmpinkodan söküldüyse senden de sökülür bu dünya geçici malum baki olan diğeri
kazanırsam bunu avatar yapacamEki Görüntüle 1400667
Hodri meydann yok bir ay daha bendeeee. sıva kolları çarpışalımmm