- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
Selam cicimm
Selam taze şef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam cicimm
ev ne alemde hatunum bitirdimi ustalarr.Selam taze şef
evde herifin başına oklavaynan dikilmiyon dimi kalk lan ben şef oldum diyeKemer takıldı bana sonra bi acaip oldum şımardımmı desemm.egolarım tavanamı fırladı desemm.ruhum neyin okşandımı desem bilemedimki...
ev ne alemde hatunum bitirdimi ustalarr.
teee dün akşam yaptım fena kaptırdım kendimi acuk hizmet et dedim şef oldum dedim ona baktı baktı bana ne şefi laa yerim senin şefliğini demezmii.ama sonra kalktı kahve yaptı ikimizee..evde herifin başına oklavaynan dikilmiyon dimi kalk lan ben şef oldum diye
herifte saygıynan eğildiyse şefliğinin önünde aman sabahlar olmasın ...şefimteee dün akşam yaptım fena kaptırdım kendimi acuk hizmet et dedim şef oldum dedim ona baktı baktı bana ne şefi laa yerim senin şefliğini demezmii.ama sonra kalktı kahve yaptı ikimizee..
Bir ay kahrımı çekcek artıkınn.herifte saygıynan eğildiyse şefliğinin önünde aman sabahlar olmasın ...şefim
bakalım kapris halkasına öbür ay kim katılcakBir ay kahrımı çekcek artıkınn.
belki BEN.. belki sen, belki o, belki şu..bakalım kapris halkasına öbür ay kim katılcak
hKolay gelsin sanada,tarzı kaçırdık sırada yemek var,her yolu deniyoruz artık
Başarılar yalnız konuyu yanlış yere acmissinizhadi bakem yukledim meze mi
yaaa evet nereye acicamm benn acemi oldum bu topikteBaşarılar yalnız konuyu yanlış yere acmissiniz
Bu konunun oldugu alana acacaktiniz. Nevreste gelince düzenler dert etmeyinyaaa evet nereye acicamm benn acemi oldum bu topikte
sagol cnm.yazdm.nevresteye zatiii bakalim noluckBu konunun oldugu alana acacaktiniz. Nevreste gelince düzenler dert etmeyin
Günaydınlarr..Günaydınlarr ilk tarifte gelmiş bile çok severim biber ve patlıcan közlemesini.