- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.764
- 60
Günaydınn
N ehaber pinko,eşin nasıl oldu düzeldimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn
Düzeldi çok şükür ablacım Kafam rahatladı, kaç gündür ne uyuduğumdan anladım ne konuştuğumdan , o hasta olmasın ya, içim gidiyor, kıyamıyorum, korkuyorumN ehaber pinko,eşin nasıl oldu düzeldimi
Düzeldi çok şükür ablacım Kafam rahatladı, kaç gündür ne uyuduğumdan anladım ne konuştuğumdan , o hasta olmasın ya, içim gidiyor, kıyamıyorum, korkuyorum
Ben katılıyorummm..Huuuuuu ne haber şekerler,yemek yarışması,moda yaroşması derken alışkanlık yaptı katılan olacakmı moda yarışmasına .
Bende ona yaparım aslında, hasta olayım önümde döner, ne bileyim insan bi garip oluyor, çocuğumuz olunca (Allah nasip ederse) Hasta falan olduğunda oturup ağlıycam herhalde, eşime bu kadarsam çocuğumu düşünemiyorumGözünüz aydın düzelmiş sonunda,erkekler böyle işte hasta oldularmı dünya duruyor onların gözünde,naz yapmaktan çatlıyorlar yani..
oyy sen aşıksın arkadaşş çok geçmiş olsunnDüzeldi çok şükür ablacım Kafam rahatladı, kaç gündür ne uyuduğumdan anladım ne konuştuğumdan , o hasta olmasın ya, içim gidiyor, kıyamıyorum, korkuyorum
Aşığım tabi Geçti canım sağolasınoyy sen aşıksın arkadaşş çok geçmiş olsunn
Kocamdan zati bana fırsat yokki.. alıyor kameratı eline sankim kırk yıllık fotocu ..deyip çekiyor yaptıklarımı..Evet başka birinin çekmesi gerekiyor.
Öyle deme kız kaçıyorlar bendennn..Aşığım tabi Geçti canım sağolasın
Baktım sohbetlere de yazamadım, aferin şeflik yapıyorsun da yanlış yapıyorsun. Niye kimseye eziyet etmedin
Tarif ekleyince elleri mahkum geleceklerÖyle deme kız kaçıyorlar bendennn..
Ben katılıyorummm..
Bende ona yaparım aslında, hasta olayım önümde döner, ne bileyim insan bi garip oluyor, çocuğumuz olunca (Allah nasip ederse) Hasta falan olduğunda oturup ağlıycam herhalde, eşime bu kadarsam çocuğumu düşünemiyorum
Sen ne yaptın, yok mu vukuat?
Bilmem sakin mi yani kkBende katılcam herhalde,şlık bişiler bakayım hemen şıkır şıkır olmam lazım
Eş olunca böyle olur normal aslında ,ama yinede erkekler fena oluyorlar hastalık konusunda.
Çocuk daha farklı ama,duygular daha yoğun oluyor.
Ne vukuatı gibi
tesekkurlerrrBaşvuru bilgisi atmanıza gerek yok, yaptığınız tarifin resimlerini çekip konu açıyorsunuz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Evlaefe..hoş geldin ne zaman yapıyon ara sıcak yada meze yada ikisi birdentesekkurlerrr
Bilmem sakin mi yani kk
Yakışırrr..sanaa.Bende katılcam herhalde,şlık bişiler bakayım hemen şıkır şıkır olmam lazım
Eş olunca böyle olur normal aslında ,ama yinede erkekler fena oluyorlar hastalık konusunda.
Çocuk daha farklı ama,duygular daha yoğun oluyor.
Ne vukuatı gibi
Yakışırrr..sanaa.
Şışşşştttt. kulağını daya bana... kimseye söyleme güzel bir sunum hazırlıyorum bakalım beğeneceklermii. Şefliğime layık olsun ama demii..Teşekkürlerr mersiii
Şışşşştttt. kulağını daya bana... kimseye söyleme güzel bir sunum hazırlıyorum bakalım beğeneceklermii. Şefliğime layık olsun ama demii..