- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Sağol canım, gülebilirsin sakıncası yokHay allah geçmiş olsun canım. Gulucem gulemedim yahu nasıl kaza buu
Canım çok acıdı ama sonradan ben de kendime çok güldüm:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, gülebilirsin sakıncası yokHay allah geçmiş olsun canım. Gulucem gulemedim yahu nasıl kaza buu
canım, benim de oyum sanaydı..tebrik ederimmmm
Tebrikler.. CanimmmCok tesekkur ederimm
Büyük oy farkıyla içli köfte.kazanmış her oyu hakkettin canım TEBRIKLER...bende 2..olmusum bana oy verenlere tesekkur ederim oylariniza saglik..butun tarifler guzel ve lezzetli gorunuyorlar..herkezin ellerine saglik.. YORESELDE GORUSMEK UZERE..opuyorum hepinizi..Nevreste yardimlarin icin ayrica tesekkurler biz burda egleniyoruz zahmetimizi sen cekiyorsunn..
Yok canım ne zahmetiBen de sizinle birlikte eğleniyorumBüyük oy farkıyla içli köfte.kazanmış her oyu hakkettin canım TEBRIKLER...bende 2..olmusum bana oy verenlere tesekkur ederim oylariniza saglik..butun tarifler guzel ve lezzetli gorunuyorlar..herkezin ellerine saglik.. YORESELDE GORUSMEK UZERE..opuyorum hepinizi..Nevreste yardimlarin icin ayrica tesekkurler biz burda egleniyoruz zahmetimizi sen cekiyorsunn..
Yok canım ne zahmetiBen de sizinle birlikte eğleniyorum
Yeni kategoride görüşmek üzere
Rica ederimHer zaman bekliyorumBu arada bende cok tesekkur ederim sana ve diger tum arkadaslara.
TebriklerBu arada bende cok tesekkur ederim sana ve diger tum arkadaslara.
Tebrikler
Tesekkur ederim
Rica ederimyarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, tüm tarifler birbirinden güzeldi, yapmak üzere aldığım tarifler bile oldu, sevgili Nevreste seninde emeğin çok oldu, ayriyetten teşekkür ederim, hepinize sevgiler..
merhaba canım bende tekrar 1. liğini tebrik ediyorum, sevgiler
Rica ederim
Her zaman bekliyorum
İnşaallah Hemşomhoşuma gitti yarışmaya katılmak, vaktim ve fırsatım olursa buradayım
Tebriklrr canimCook tesekkur ederim.seni de tebrik ediyorum.yeni kategoride katilacaklara simdiden basarilar.