- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Bilmiyorum ki kimin yaptığını, güveçte milföye verdim :))Kime verdin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki kimin yaptığını, güveçte milföye verdim :))Kime verdin?
Hmm bu olmadı ama ya bende hiç yokBen yapacak olursam Malatya tarifi yapmamBen de yöresel yemek çok
Evet katılsın yöresel yemekte görelim bir de.Sağol canım deneyeyim tablettn yazınca
Katılsın değil mi çok dinlendi
İyiyim canım sağolteşekkür ederim, sizler nasılsınız?
Bulursun bir taneHmm bu olmadı ama ya bende hiç yok
Maharetlerini görelim değil miEvet katılsın yöresel yemekte görelim bir de.
Assolistler sonradan gelirmiş.Oyumuda kullandım artık
Ben yapacak olursam Malatya tarifi yapmamBen de yöresel yemek çok
Sen de katılacak mısın canım
Kambersiz düğün olurmu beybi..varimm..elbet.Sen de katılacak mısın canım
Hay allah geçmiş olsun canım. Gulucem gulemedim yahu nasıl kaza buuAz önce dolaptan tencere almaya çalışırken kafama düştü tencere
Başım ağrıyor
Olmaz tabiKambersiz düğün olurmu beybi..varimm..elbet.
Hiç belli olmuyor şans ne zaman gülecek değil miBendeee.ilk.katilmistim kurabiyeler de..
Maşallah sana beybii..Çok zor Valla, bir de kimsem yok 4 çocuğumu da kendim büyüttüm, eşimin desteği de büyük oldu:) 5 çocuk istiyorsa o da anne gibi gece uykusundan feregat edip ilgilenecek:) Benim eşim işe gittiği halde gece benimle beraber ayaktaydı nöbetleşe ilgileniyorduk:)
Evet canım..yöresel de.buluşalım.EE bu ara sıcaklarda da fena sırada değilim yaniiiHiç belli olmuyor şans ne zaman gülecek değil mi
Buluşalım canımBakalım kimler katılacakEvet canım..yöresel de.buluşalım.EE bu ara sıcaklarda da fena sırada değilim yaniii
dmrsda Tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Herkesin ellerine,emeğine sağlık
Yeni Kategorimiz ''Yöresel Yemekler''
Selamlar.
dmrsda tebrik ederim birinciliğini.Kemerin ve proluğun hayırlı olsun.
canım, benim de oyum sanaydı..tebrik ederimmmmCoookkk tesekkur ederimm
Rica ederim canım