- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
oktay ustadan bakıp yapsam olur mu
bir de bu arkadaşlar ya resimleri internetten aldıysa,artık herkesin bloğunda yemek paylaşımları var
Ay valla internetten almadim.sahsen bizzat kendim yaptim fotografladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oktay ustadan bakıp yapsam olur mu
bir de bu arkadaşlar ya resimleri internetten aldıysa,artık herkesin bloğunda yemek paylaşımları var
merhaba hanımlar, 1. mizi şimdiden kutlarım, bizede teselli ödülü var mıki
Ellerine,emeğine sağlık canımAy valla internetten almadim.sahsen bizzat kendim yaptim fotografladim
Ellerine,emeğine sağlık canım
Tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık çok güzel bir kategori olduCok tesekkur ederim.herkesin emegine ellerine saglik
Yarışmada lahmacunda varherkes içli köfteyi yemek istemiş galiba,kızarmış heralde,bence ara sıcak için en ideal yemeklerden biri
bir de mesela kebap öncesi verilen küçücük sıcak lahmacunlar, ve yine küçücük kaşarlı pideler çok güzel oluyor
Daha erken ama gorunen koy klavuz istemez
1.olana kadar katilacaksiniz yapacak birsey yok
canım hakediyosun, bende çok severim içli köfteyi ama oyumu tamamen duygusal kullandım :)Bende simdiden tesekkur ediyorum o zaman.ama tabi kesinlesmeden yinede bisey demeyelim
aa sen mi yaptın içli köfteyiCok tesekkur ederim.herkesin emegine ellerine saglik
Hemşom biz öyle yaparız değil mibiz içli köfteyi haşlar, sonrada üzerine tereyağı dökeriz, ahhh anacım yanımda olsaydı, yapıp yeseydik :)
mersinli misinbiz içli köfteyi haşlar, sonrada üzerine tereyağı dökeriz, ahhh anacım yanımda olsaydı, yapıp yeseydik :)
Hemşom biz öyle yaparız değil mi
malatya canım, bizim yöremize ait içli köfte, kimseye vermeyiz :)mersinli misin
haşlama da çok güzel oluyor
Benim annem pulbiber koyardıevet, daha hafif oluyor, kızarmışını yedim güzel oluyor ama biraz ağır geldi bana, alışmışız bizimkine, birde içine yüzüğünü kordu annem, yüzük çıkana kadar yerdik, bütün kilolar o zamanlardan kalma anlıyacağınız :)
su böreğini seven kimse yok sanırımaa sen mi yaptın içli köfteyi
eline sağlık
nasıl böyle beceriklisin
2 yıldır yemek yapıyorum,hala kötü yapıyorum..internetten tariflerine bakıyorum
antepli misin
Haşlama ve farklı iç malzemeleriyle bize ait değil mimalatya canım, bizim yöremize ait içli köfte, kimseye vermeyiz :)
kaynanam mersinli,onlar haşlayarak yapıyorlar,inanılmaz güzel oluyor,malatyadan gelenler hep kayısı getirdiği için içli köftesini yemedimmalatya canım, bizim yöremize ait içli köfte, kimseye vermeyiz :)