- 8 Aralık 2011
- 44.038
- 153.697
Şu anda bende aynıyımArada yazıp yazıp kaçıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu anda bende aynıyımArada yazıp yazıp kaçıyorum
evlendıgımde ılk yemegımı burda paylasacam ablacım bak bunu yaptım dıyeDaha yaşın küçük zamanla yaparsın
Tamam bekliyoruzevlendıgımde ılk yemegımı burda paylasacam ablacım bak bunu yaptım dıye
Nezaman isterse canımBen Vuslat'a ısrar etmiyorum
Bi fıkra vardı şişko kadın hiç bişey yemiyom yemiyom diyodu doktora sadece kalanları yiyomuşÇok haklısınAma ben hayatta kalanları yemem herkes tabağındakileri bitirecekSonra yumuşacık anne oluruz
Hoşgeldin Ablam nasılsınSelamın hello gençler
Bi fıkra vardı şişko kadın hiç bişey yemiyom yemiyom diyodu doktora sadece kalanları yiyomuş
Hoşgeldin Ablam nasılsın
Hoşgeldin ablaSelamın hello gençler
İyiyim Ablam çok sağolNerelerdesin pek denk gelemiyoruzHoş buldum nevoşum sağol iyiyim sen nasılsın..
Keleşimde gelmişHoş buldum nevoşum sağol iyiyim sen nasılsın..
Hoşgeldin abla
İyiyim Ablam çok sağolNerelerdesin pek denk gelemiyoruz
Keleşimde gelmiş
Ablam bu ara herkesin net problemi varKızın iyileşti miHoş buldum efsercim sağol
Bir kaç gün net yoktu yine ondan yoktum,akşamları zaten pek olmuyorum ondan yani
Oğlanlarla ilgileniyodum .Bey de izinliydi .Öyle işte.Geldim geldim ne var ne yok sende pek yoktun bu aralar
Ablam bu ara herkesin net problemi varKızın iyileşti mi
Oğlanlarla ilgileniyodum .Bey de izinliydi .Öyle işte.
Benimde öyle Ablacım sürekli gidip geliyor deli ediyorCanı isterse gidiyor 4-5 saat filan gelmediği oluyor sinir oluyorum onada..
İyileşti nevoş çok daha iyi,araba alacak kısmet olursa babasıyla araştırıyorlar sürekli
Kız mı hasta çok geçmiş olsun abla bende bu ara yoğundum giremedimHoş buldum efsercim sağol
Bir kaç gün net yoktu yine ondan yoktum,akşamları zaten pek olmuyorum ondan yani