- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değiştirmek yok lahmacunları kaçırdınB
.bennnn.ama napcaz kullandım oyunu..
İsteenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü bir deneyelim
Bana bu işkenceyi yapma lütfenSen de yiyemezsin diyettesinOyunu bana vermeyenlere lahmacun yerken fotoğrafımı atıcam
Güzel taktikModa yarışmasında oy moy vermem o zmaan,nasılsa tanıyorum aetık
Diyet yalan oldu abla, ama gene yediklerime dikkat edicem. Kurs çıkışım 9da o yüzden aç geliyorum, mecbur yiyorum. Kurs da bugün başladı iki hafta sürcek.Bana bu işkenceyi yapma lütfenSen de yiyemezsin diyettesin
Kursuna gidiyorsunuz acabaDiyet yalan oldu abla, ama gene yediklerime dikkat edicem. Kurs çıkışım 9da o yüzden aç geliyorum, mecbur yiyorum. Kurs da bugün başladı iki hafta sürcek.
Ama spora tam gaz devam
Hatta showda bi kadın program yapıyor ya, aynı onun gibi lahmacunu yerken gözlerimi pörtleterek video atıcam
2 hafta çok değil canım sonra tam gaz devam edersinSporla verirsin inşaallahDiyet yalan oldu abla, ama gene yediklerime dikkat edicem. Kurs çıkışım 9da o yüzden aç geliyorum, mecbur yiyorum. Kurs da bugün başladı iki hafta sürcek.
Ama spora tam gaz devam
Hatta showda bi kadın program yapıyor ya, aynı onun gibi lahmacunu yerken gözlerimi pörtleterek video atıcam
Ama..ama çerkezde iyiydi..isterim lahmacunumuO zaman sen de neye oy verdiysen onu ye
Aynen 2 hafta dediğin nedir ki2 hafta çok değil canım sonra tam gaz devam edersinSporla verirsin inşaallah
Yandık o zaman
Sonra devam edersinAynen 2 hafta dediğin nedir ki
Ona bakarsan tüm tarifler birbirinden güzelAma a
Ama..ama çerkezde iyiydi..isterim lahmacunumu
İş sağlığı ve güvenliği kursu canımNe
Kursuna gidiyorsunuz acaba
Güzel taktik
Keleşim sen arabamı kullanıcan acemi misin .
Var. Tabiii bana oy vereceklere .hic usenmicem ev baklavası yapacagimmmDeğiştirmek yok lahmacunları kaçırdın
Senin vaatlerin yok mu
O zaman sen kaptın lahmacunlarıKısasa kısas diyom nevoşşş lahmacuna karşılık oylar demi
Kızım için dedim şehiriçi ders alması lazım,gerçi bende gitmem lazım iyicene pişeyim biraz.
Şimdi mi söylenirVar. Tabiii bana oy vereceklere .hic usenmicem ev baklavası yapacagimmm
Ona bakarsan tüm tarifler birbirinden güzel
Ama bana oy vermeyenlere lahmacun fotoğrafı atıcam kararlıyım
Hem de fistikliŞimdi mi söylenir