Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi lattede ben istiyorumBen diyetteyim istemiyorumBiz latte içelim ama şekersiz
Canim sariligi 12mis ama bi onemi yok dedi diger tahlilleri temiz cikti bi 10gun sonra sonucu cikcak olan var baklim o ne cikcakSariligi ne durumdaymis canim yazdiysan gormedim.kusura bakma
Amam iyi olsunlar valla insanin canindan can gidoyor
İyiler canım kısa süreli bir soğuk algınlıkları oldu, şimdi iyiler şükür:)
Nevoş çenem ağrıdı
Aynı durum bende de oluyor
Ben değil canım ama eşim ,,kızkardeşimin kocasıyla tavuk döneri,ve et döneri ,,sosisli satan bir dükkan açtılar..ona koşturuyoruzz.Sabahları çay ve yanında tost yapacaklar..bende onlara böyöz böreği yapacağım şimdilik evde yapıp vereceğim..2 tepsi kadar..eğer tutulursa bakacağım bakalım neler yapabilirim diye...İzmirin meşhur böyözü..biraz oyalayıcı ama enfes bir börekk.ben hazır yufkadan yapıyorumm.. bakalım canımm..ne kapılar açılacak .hayırlısı..Kolay gelsin hayırdır yeni bir işe mi başladın
Canım bende seni soracaktım telden çok yazamıyorum farklı klavyeler olduğu içinEfsercim nasılsın Nevoşa laf yetiştirmekten selam veremedim, taramalı gibi geliyor mesajları
Evettttt(Bize her yer TRABZON)Karadeniz ve Malatya karışımı bu topic
Adra sen,Vuslat sanırım oğlumun karadeniz ile bağlantılı
BİDEEE OFLULARIIIIhahaha kk daki tüm rizelileri toplayıp gelirim
Beybi az çok benide öğrendin mutfakta mutfakk..Tamam hepsini topla, getir yarışmaya marifetlerinizi görelim
Seninkini biliyoruzda topluca görelim
Lazuk lafın için gelsin beybii..Ben Malatya'lı değilim, bu durumda hamarat olmuyorum o zaman
Ben de iyiyim
Evet biz lazuk
Benim de dün aklıma geldi Azerin:) Hatta topiğe baktım ama uğramamış bayağıdır herhaldeTopiklere yetişemiyorumCanım bende seni soracaktım telden çok yazamıyorum farklı klavyeler olduğu için
Sağol iyim aklıma bu gün azerin'de geldi özledim o günlerimizi sen nasılsın
Lazuk lafın için gelsin beybii..
Evet bende baktım olduğu bir gün baskın yapalımBenim de dün aklıma geldi Azerin:) Hatta topiğe baktım ama uğramamış bayağıdır herhaldeTopiklere yetişemiyorum
Ben de iyiyim canım
Oy kullandığınız için teşekkür ederiziçli Köfte ve Acılı Ezme
Yapalım canım Bundan önceki kategoriye katılmadım, kurabiyelere. Çorbalar kategorisinde vardım canım:)Evet bende baktım olduğu bir gün baskın yapalım
Epeydir katılmıyorsun yarışmaya özledik
içli Köfte ve Acılı Ezme
Allah kolaylık versin canımHayırlı olur inşaallahBen değil canım ama eşim ,,kızkardeşimin kocasıyla tavuk döneri,ve et döneri ,,sosisli satan bir dükkan açtılar..ona koşturuyoruzz.Sabahları çay ve yanında tost yapacaklar..bende onlara böyöz böreği yapacağım şimdilik evde yapıp vereceğim..2 tepsi kadar..eğer tutulursa bakacağım bakalım neler yapabilirim diye...İzmirin meşhur böyözü..biraz oyalayıcı ama enfes bir börekk.ben hazır yufkadan yapıyorumm.. bakalım canımm..ne kapılar açılacak .hayırlısı..