- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Geçmiş olsun canım 12 çok yüksek değil gözünüz aydınCanim sariligi 12mis ama bi onemi yok dedi diger tahlilleri temiz cikti bi 10gun sonra sonucu cikcak olan var baklim o ne cikcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım 12 çok yüksek değil gözünüz aydınCanim sariligi 12mis ama bi onemi yok dedi diger tahlilleri temiz cikti bi 10gun sonra sonucu cikcak olan var baklim o ne cikcak
Büyük eksiklik hisediliyor yokluğun amaYapalım canım Bundan önceki kategoriye katılmadım, kurabiyelere. Çorbalar kategorisinde vardım canım:)
Çok mutlu oldum canım böyle düşünmene Uygun kategorilerde yerimi alırım yineBüyük eksiklik hisediliyor yokluğun ama
Çok mutlu oldum canım böyle düşünmene Uygun kategorilerde yerimi alırım yine
Siz katılacak mısınız yöresel yemeklereYoresel yemeklere katilirsin belki.yeni kategori o gorunuyor
Kısmet diyelim:)Yoresel yemeklere katilirsin belki.yeni kategori o gorunuyor
Siz katılacak mısınız yöresel yemeklere
İçli köfte yaptın onu mu yapamıyacaksınAllah kavuştursun canımBilmem cok isterim ama yoresel yemekleri genelde anne elinden yiyorum pek beceremiyebilirim .
haftaya da kavusucam insallah anacigima
İçli köfte yaptın onu mu yapamıyacaksınAllah kavuştursun canım
Yapacağım canımEvde durum farklı değil benden başka 4 kişi daha var.herkesın yemee cok hos bunlara bakarak dıyet mı yapılır Nevreste
aılecek mı rejıme gırdınız ee o kadar guzel yemek yapma sen de bak bı ay benım yemeklerımı yıım ayda 10 kılo garantıYapacağım canımEvde durum farklı değil benden başka 4 kişi daha var.
Onların ihtiyacı yokSadece ben yapacağımaılecek mı rejıme gırdınız ee o kadar guzel yemek yapma sen de bak bı ay benım yemeklerımı yıım ayda 10 kılo garantı
Herzaman yerin hazır canımÇok mutlu oldum canım böyle düşünmene Uygun kategorilerde yerimi alırım yine
Ben Vuslat'a ısrar etmiyorumHerzaman yerin hazır canım
hahah yok benım yaptıgım yemeklerle nevos becerıksızım ya maglumOnların ihtiyacı yokSadece ben yapacağım
Sağol canım senin diyeti yaparsam ben 10 kilo vermem alırım
Daha yaşın küçük zamanla yaparsınhahah yok benım yaptıgım yemeklerle nevos becerıksızım ya maglum
Çok haklısınAma ben hayatta kalanları yemem herkes tabağındakileri bitirecekSonra yumuşacık anne oluruzAnneleeeeee diyet yapmaz kalanları kim yiyecek