Hey maşallahbak benden söylemesi luna gece gece cipsleri kolaları götürüyor
Vuslat o zayıflıkla şuan dışarı çıksa uçar hiç kilosu yokDiyete başla Vuslat seni uçuracağız
Benim söylediğimi deme ama tamam mı , bak özellikle topiğe gece girdiği zamanlar o ayakta olur..O zaman luna ya ceza veririz
Sen benden çok ama çok zayıfsınAbla sen niye bu kadar zayıfsın evde koşturuyor musun napıyorsun58 kilo ile kendime küçük pandacık sıfatını takıyorum
Benim söylediğimi deme ama tamam mı , bak özellikle topiğe gece girdiği zamanlar o ayakta olur..
Burada takılırken yanında mutlaka kurabiye tatlı vs tabak olur..
Abur cuburu saymıyorum bile..
ismini vermek istemeyen bir izleyici dersin benim için haha
Bende geçende 10 adet kurabiye yedim midemi hissetmiyordum , sonra bir kaç gün yemek yemeyince toparladım kendimi..Sen benden çok ama çok zayıfsınKoşturuyorum canım Ben bu kış kendimi çok bıraktım spor adına kolumu kaldırmadım her yemek sonrası tatlı yedim ve 3-4 kilo aldım..
Spor yapıp karnını sıkılaştıracakmışVuslat o zayıflıkla şuan dışarı çıksa uçar hiç kilosu yok
:)) Kulağıma söyledin duyma ihtimalide yok zatenBenim söylediğimi deme ama tamam mı , bak özellikle topiğe gece girdiği zamanlar o ayakta olur..
Burada takılırken yanında mutlaka kurabiye tatlı vs tabak olur..
Abur cuburu saymıyorum bile..
ismini vermek istemeyen bir izleyici dersin benim için haha
Vuslat o zayıflıkla şuan dışarı çıksa uçar hiç kilosu yok
Öyle ya , tutamıyorum boğazımı diyordu taa ne zamanlar..
Canım ben ne bulursam yiyorumBende geçende 10 adet kurabiye yedim midemi hissetmiyordum , sonra bir kaç gün yemek yemeyince toparladım kendimi..
Ben tatlıcı değili ben limonu ve tuzu çok seviyorum
Limon olsun yerim o derece..sıkıp sıkıp içiyom suyunu
Haha bence de..:)) Kulağıma söyledin duyma ihtimalide yok zaten
Az önce burdaydı dikkatli olÖyle ya , tutamıyorum boğazımı diyordu taa ne zamanlar..
Şuan bunları dediğimi bi görse varya .....
Ben gündüz yemiyorum pek , ama gece acayip acıkıyorumCanım ben ne bulursam yiyorum
Ama geç saatlerde hiçbirşey yemem yine az kilo aldım
Toparlamamız lazım
Görüşürüz canım kolay gelsinHaha bence de..
Hadi ben soru çözmeye kaçtım gelirim yine öpüldünüz..
O gelmeden ben kaçayım , gelse de korkmuyorum zaten göbeklerimizi kavga ettiririzAz önce burdaydı dikkatli ol
Nevoş sen de beni iyice kürdan yaptınSpor yapıp karnını sıkılaştıracakmışBen de yap sonra seni taşa başlayalım uçmayasın dedim
Onu ters çevir canımBen gündüz yemiyorum pek , ama gece acayip acıkıyorum
Sen de göbek ne gezerO gelmeden ben kaçayım , gelse de korkmuyorum zaten göbeklerimizi kavga ettiririz
Tabi tabi kesin vardırNevoş sen de beni iyice kürdan yaptın
Göbek var kuzum onu yok etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?