- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Ablacım resimli anket kesinlikle yemek yarışması için süper bir çözüm yolu..Canım yarışmada ortak karar ne olursa ben ona göre hareket ediyorum.Şimdi resim iyi olur aşamalar farklı olur haksızlık olmasın
Teşekkür ederim oylamaya katıldığın için
Bizimle spor yapan biri var, 45 kiloBanane ben de katılcamVideolardaki hareketleri yapıp karnımı sıkılaştırıcam
Kim oBizimle spor yapan biri var, 45 kilo
Canım onu istemiyorlarAblacım resimli anket kesinlikle yemek yarışması için süper bir çözüm yolu..
Mesela beğendiğim tarifin adından çok görselliği aklımda, oy vereceğim kişinin yemeğini tekrar bakmak zorunda kaldım kafam karışmasında başka birine oy atmıyım diye.. :)
Kadını oyuncak ettinizAblacım resimli anket kesinlikle yemek yarışması için süper bir çözüm yolu..
Mesela beğendiğim tarifin adından çok görselliği aklımda, oy vereceğim kişinin yemeğini tekrar bakmak zorunda kaldım kafam karışmasında başka birine oy atmıyım diye.. :)
Aman birde kıs istersen4 değilmiydiAma videolardakini uygulucam sadece boğazımdan kısmıcam
Yok Pinkom gerek yok anket böyle kalacakKadını oyuncak ettiniz
Resimli olsun resimsiz olsun diye anket açalım :))
Canım onu istemiyorlarGeçen kategoride de yaşadım bundada düşün ilk mesajdaki resimler bir simge üstlerinde link var linke bakıp oy kullanılsın diye ekledim o resimleri bile beğenmiyorlar.Ayrıca 3-4 tarifte 2 sunum var ve resimler ayrı Böyle olunca iş daha zor
Birde resimli ankette kim kime oy veriyor görünmüyor bu uygulamada o yokmuş sordumOnuda istemiyorlar..En uygunu böyle
Bak işte bir de bana söyleniyor Nevoş, daha zayıflar da varmışBizimle spor yapan biri var, 45 kilo
Nasıl inmiş o kiloya sorarım ben ona
Tabi canım bundan önce hep böyleydi bundan sonrada böyle olsun ilk mesaja resim ekledim düzelttirmek isteyen söylesin düzeltirim düzeltiyorumHım.. anladım ablacım :) böylede kaç sene oyladık , oylamayada devam ederiz demi :)
Ben oyumu 9 numaraya verdim :) hak eden kazansın ..
Birde doğum yapmışNasıl inmiş o kiloya sorarım ben ona
Tabi canım bundan önce hep böyleydi bundan sonrada böyle olsun ilk mesaja resim ekledim düzelttirmek isteyen söylesin düzeltirim düzeltiyorumAma ankette resimler düzelmiyor.
Çok teşekkür ederim canım
Sopa istiyorlarBak işte bir de bana söyleniyor Nevoş, daha zayıflar da varmış
Hey maşallahBirde doğum yapmış
Yok canım olur mu öyle şey sen gel beraber sohbet edelimRica ederim ablam, benim yarışmalar bitti ya artık 7/24 burada lak lak yaparım yandın
Diyete başla Vuslat seni uçuracağızKısmayayım değil mi
Abla sen niye bu kadar zayıfsın evde koşturuyor musun napıyorsunYok canım olur mu öyle şey sen gel beraber sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?