- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Tamam bize arada çay kahve ikram edersinYok canim dün eve geldim çok geçti bakmadım hiç malum eşimde tableti alınca
Sabahta onca bildirimin arasinda göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bize arada çay kahve ikram edersinYok canim dün eve geldim çok geçti bakmadım hiç malum eşimde tableti alınca
Sabahta onca bildirimin arasinda göremedim
Bırak kremleri gel bize katıl 1-2 kilo versen yeter
ooo öyle mi bende sıkılaştırıcamÖyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor
Karnını sıkıştıracakmış
2 Aylık Zayıflama Maratonu.tamam buluyorum konuyu hemen : D
Ben de öyle tembellik yapıyorum sadece yemeğim hazır
Selam, hoşgeldin:)Selam hanimlarr
Mickey kilolu değil biliyorum çok güzel bir bayanAma kilolarından şikayetçi azda olsa ihtiyacı var diye biliyorum kendi söylemiştiVuslat aramızı bozma
İyi dinliyorsa seni
Allah iyilik versin canım, ben de iyiyimçok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın : )
Evet çok ayıp
Kafamıza göre takılıyoruz
formülünüzz ne kii geldim hemen olsun krem de takviye aldm o kadar
ooo öyle mi bende sıkılaştırıcam
Adını koymak yeterli gerisi kolay oluyorAy bende o bile yookk.bakiyorum ne yapsam diyee
Karşılayamadığıma üzüldüm eşim eve gelsin cok pis kavga edesim varTamam bize arada çay kahve ikram edersin
Çok teşekkür ederim Vuslat'cımSelam, hoşgeldin:)
Yemek bölümü sakinlerini topikte tutmaya çalışıyorum
Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim
Evet çok ayıp
Benimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğeKarşılayamadığıma üzüldüm eşim eve gelsin cok pis kavga edesim var
Spor olsa daha iyi verirdinMickey canım ben spor hiç yapmadım diyetisyenle öyle anlaşmıstık tabi bu konuda kötü örneğim
Nevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi senceOlmayan karnını sıkılaştıramazsın
Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işteÖyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor
Karnını sıkıştıracakmış
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim Vuslat'cım
iyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim siziBenimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğe
Tabi şöyle davul zurna ekibi olsa iyi olurduİlk gün kalorileri yakardık
Bana spor deme evde takla açarim koşturum ama sporda tek elimimi kaldirmam zaıfım spor malesefSpor olsa daha iyi verirdin
Birde 4 çocuk doğurdum diyorNevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi sence
Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işte
Rica ederim canım
Yok halay çeksek daha iyi olurduiyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi
Yinede çok iyi kilo vermişsin maşaallahBana spor deme evde takla açarim koşturum ama sporda tek elimimi kaldirmam zaıfım spor malesef
Efsercim nasılsın Nevoşa laf yetiştirmekten selam veremedim, taramalı gibi geliyor mesajlarıiyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi
4 değilmiydi Ama videolardakini uygulucam sadece boğazımdan kısmıcamBirde 4 çocuk doğurdum diyor
Tamam sıkılaştır söyle pink yazsın senide