Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mickey kilolu değil biliyorum çok güzel bir bayanAma kilolarından şikayetçi azda olsa ihtiyacı var diye biliyorum kendi söylemiştiVuslat aramızı bozmaMiki, Nevoş sana kilolu dedi
Yok yapmaz, bünyemi tembihledim
Lunacım nasılsın
Hoşgeldin canım nehaberSelam hanimlarr
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın : )Miki, Nevoş sana kilolu dedi
Lunacım nasılsın
İyi o zaman sonra gelip hasta oldum dersen Asi gence ne oldu der ve güleriz
aaa ne ayıp NevresteMiki, Nevoş sana kilolu dedi
Lunacım nasılsın
Hadi yaaaaTopic çoktan açıldı
Dün diyete başladık
Dün evede yokdumAçtım orayı inlettik bile ses gelmedi mi
Banane ben de katılcam Videolardaki hareketleri yapıp karnımı sıkılaştırıcamSen bize gıcık vermeyi bırak biz seninle burda sohbet ederiz ve tüm triplerimizi idare edeceksin
Ben sana sorarım
teşekkür ederim canımmMickey kilolu değil biliyorum çok güzel bir bayanAma kilolarından şikayetçi azda olsa ihtiyacı var diye biliyorum kendi söylemiştiVuslat aramızı bozma
İyi dinliyorsa seni
Bizi takip etmiyorsun o zamanHadi yaaaa
Ben nasil kaçırdim bak simdi kendime kızdım
Dün evede yokdum
Olmayan karnını sıkılaştıramazsınBanane ben de katılcam Videolardaki hareketleri yapıp karnımı sıkılaştırıcam
evet doğru dedim gerçi ne olurdu o kadar zayıf olsaydım yeseydim gönlümceBen sana sorarım
Mickey sen demedin mi taşa bağlasınlarBen de yardımcı olmak istedim
Bırak kremleri gel bize katıl 1-2 kilo versen yeterteşekkür ederim canımm
evet biraz şikayetçiyim karın bölgesi sıkılaştırıcı krem aldım biliyon mu sanki biraz işe yaradı gibi
Hoşgeldin canım nehaber
Öyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyorevet doğru dedim gerçi ne olurdu o kadar zayıf olsaydım yeseydim gönlümce
tamam buluyorum konuyu hemen : DGel canım sen de pinkstrap konu açtı ordayız
Yok canim dün eve geldim çok geçti bakmadım hiç malum eşimde tableti alıncaBizi takip etmiyorsun o zaman
Ben de öyle tembellik yapıyorum sadece yemeğim hazırIyidir cok sukur.sadece bugun tembelligim uzerimde hicbirsey yapasim yok.