- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ne zaman ne zamanAnketini açacağım canım onunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman ne zamanAnketini açacağım canım onunda
İyiyim canım sen nasılsınHoşbulduk abla, nasılsın?
Tam ekledim kaydet diyeceğim pc donduBir daha ekledimEline sağlık canım güzel olmuş.
Ben de iyiyim abla, ders çalışıyorum ama en çok vaktimi kkda geçiriyorumİyiyim canım sen nasılsın
Şimdi baktım tarz yarışmasına sen ne güzel ne şekersin öyle
Yeni konu açmayacağım yemekteyiz ana sayfasına anket ekleyeceğim ilk fırsatta eklerimNe zaman ne zaman
Canım ne zamandır sorucam unutuyorum, nick mi değiştirdin sen? Avatardan yabancı gelmedi yasemin misinÇok hüzünlüyüm günlerdir sadece iki oy aldım
Şok geçirdim
Aman neyse napalım bitti gitti di mi
Yemekte bari toparlasam karizmayı
Hepimiz öyleyizBen de iyiyim abla, ders çalışıyorum ama en çok vaktimi kkda geçiriyorum
Tatlıydım da ondan sonuncu oldum di mi Teşekkürler iltifatın için bu arada
Evet canım yabancı değilim merak etme yaseminim Avatara dokunmadım zaten iyice tanınmam o zaman yoksaCanım ne zamandır sorucam unutuyorum, nick mi değiştirdin sen? Avatardan yabancı gelmedi yasemin misin
Hadi bakalım, ne çıkacak bu seferYeni konu açmayacağım yemekteyiz ana sayfasına anket ekleyeceğim ilk fırsatta eklerim
Evet canım yabancı değilim merak etme yaseminim Avatara dokunmadım zaten iyice tanınmam o zaman yoksa
Hepimiz öyleyiz
Ben çok ciddiyimO bir gösterge değildir canım
Onu yapanı çok görüyorum :))Ben de hiç kendime oy vermedim, ne bileyim elim gitmiyor Bu şey gibi oluyor facebooka fotoğraf atıp kendi kendinin fotoğrafını beğenmek gibi
Ya hiç alamasaydın.İyi yönden bak.Aslında senin kıyafetin de fena degil ama biraz karanlık kalmış resimler.Tam anlaşılamıyor bence.Ama az oy almışsın gerçekten.İki oydan fazlasını hak ediyor bence.Yemekte olursun inşallah diyeyim.Çok hüzünlüyüm günlerdir sadece iki oy aldım
Şok geçirdim
Aman neyse napalım bitti gitti di mi
Yemekte bari toparlasam karizmayı
Kaç numara ben de bakayımİyiyim canım sen nasılsın
Şimdi baktım tarz yarışmasına sen ne güzel ne şekersin öyle
Evet bi de hep aynı açıdan çektim, mesela ceketim altın renkli aslında altın-krem karışımı ama beyaz görünüyor Biraz çekimlerde acemilik olduYa hiç alamasaydın.İyi yönden bak.Aslında senin kıyafetin de fena degil ama biraz karanlık kalmış resimler.Tam anlaşılamıyor bence.Ama az oy almışsın gerçekten.İki oydan fazlasını hak ediyor bence.Yemekte olursun inşallah diyeyim.
6 numarayım benKaç numara ben de bakayım
Komiğime gidiyor onlar.Hatta biraz önce güldüm öyle yapan birisine.Ben de hiç kendime oy vermedim, ne bileyim elim gitmiyor Bu şey gibi oluyor facebooka fotoğraf atıp kendi kendinin fotoğrafını beğenmek gibi
İstisnasız her fotoğraflarını beğenirlerKomiğime gidiyor onlar.Hatta biraz önce güldüm öyle yapan birisine.
Ama orda etiketlenmişsin, muhtemelen yanında biri de vardır ve atan sen değilsinOnu yapanı çok görüyorum :))
Bende biri beni etiketleyince beğeniyorum gerci