- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
kendi açımdan doğru bulmuyorum, hatta biraz şey der gibi ''hiç birinizin tarifi benim tarifimden güzel değil'' onun için katıldığım 9 yarışmada kendime oy vermedim.Kendine oy kullanma varmıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi açımdan doğru bulmuyorum, hatta biraz şey der gibi ''hiç birinizin tarifi benim tarifimden güzel değil'' onun için katıldığım 9 yarışmada kendime oy vermedim.Kendine oy kullanma varmıydı?
Nasılsın simsims.Görünmüyorsun.herkese merhabaaaa oylama vakti gelmişşşş
Katılıyorum Bundan sonra ben de katılıp en çok kendi tarifimi beğenirsem kendime kullanıcam oyuVar ama doğru mu tartışılır.
Var ama doğru mu tartışılır.
Bende hiç kullanmadım da, ilk defa yarışmaya katılanlar için yapılıp yapılmadığını belirtelim dedimkendi açımdan doğru bulmuyorum, hatta biraz şey der gibi ''hiç birinizin tarifi benim tarifimden güzel değil'' onun için katıldığım 9 yarışmada kendime oy vermedim.
Ben hep kendiminkini beğeniyorum.Katılıyorum Bundan sonra ben de katılıp en çok kendi tarifimi beğenirsem kendime kullanıcam oyu
Ben hep kendiminkini beğeniyorum.
Beğeniyorum da oy kullanmıyorum. Bence olmaz.Sen değil başkaları sana oy versin mantığındayım.
Ben de birkaç kategoride kendi tarifimi en çok beğenmiştim keşke kendime kullansaydım Yok yok ben kullanmam yine de tuhafıma gider kendime oy kullanmak:)
Bence de öyle olmalı:)Beğeniyorum da oy kullanmıyorum. Bence olmaz.Sen değil başkaları sana oy versin mantığındayım.
Yazık oldu iki numaraya.Tarz yarışması sonuçlanmıştır
Bir gün herkes birinci olacak. Üzülme takıl yemeklere unutursun.Oylama açılmış, diğer tarafta yarışma bitti, sonuncu olup geldim Artık burdayım Bi gün ben de biyinci olcam
Var canımKendine oy kullanma varmıydı?
Hoşgeldin canımOylama açılmış, diğer tarafta yarışma bitti, sonuncu olup geldim Artık burdayım Bi gün ben de biyinci olcam
Canım ilk mesaja resimleri ve linkleri ekledimkendi açımdan doğru bulmuyorum, hatta biraz şey der gibi ''hiç birinizin tarifi benim tarifimden güzel değil'' onun için katıldığım 9 yarışmada kendime oy vermedim.
Anketini açacağım canım onundaNevoş bundan sonraki kategori ne olacak
Çok hüzünlüyüm günlerdir sadece iki oy aldımBir gün herkes birinci olacak. Üzülme takıl yemeklere unutursun.
Hoşbulduk abla, nasılsın?Hoşgeldin canım
Daha önce 1.liği olan tanıdık biriymiş 2 numara:)Yazık oldu iki numaraya.
Eline sağlık canım güzel olmuş.Canım ilk mesaja resimleri ve linkleri ekledim