- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Aynen karbonhidratlı şeyler olmasınVallahi kebaplar,yöresel yemekler,zeytinyağlılar belki bozmaz ama tatlı ve diğerleri bozar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen karbonhidratlı şeyler olmasınVallahi kebaplar,yöresel yemekler,zeytinyağlılar belki bozmaz ama tatlı ve diğerleri bozar
Benim için farketmez ben diyete başladığımda çok etkilemiyor beniAma kebaplar,yöresel yemekler,bulgur yemekleri iyi olur.Sen ne istiyorsun.
Önde gidince bakarım tariflereNe yapacaksın.
Katılırım tabiTabi bu topiği sen bekleyeceksinTatlı seçilirse katılırsın
Kebab olursa katılacakmısın?Sürekli kebap diyorum ama tutmadı bir türlü, başka seçeneklere mi yönelsem
Yöresel yemekler güzel olabilir.Ama adra ile gazel o kategoriyi sevmezlerSürekli kebap diyorum ama tutmadı bir türlü, başka seçeneklere mi yönelsem
Ama yemek yok34 beden olacaksınÖnde gidince bakarım tariflere
Katılırım tabi
Bakalım çoğunluk ne diyecekAynen karbonhidratlı şeyler olmasın
Doğru tespit.Yöresel yemekler güzel olabilir.Ama adra ile gazel o kategoriyi sevmezler
TamamAma yemek yok34 beden olacaksın
Sen ne istiyorsun Adra'cımDoğru tespit.
Tatlıdan vazgeçebilecek misin
Yok, kebap tarifleri öğrenicemKebab olursa katılacakmısın?
Niye ki Gazel zaten unuttu buralarıYöresel yemekler güzel olabilir.Ama adra ile gazel o kategoriyi sevmezler
Hiçbir fikrim yok.Bu aralar hiç elektrik yok bende.Sen ne istiyorsun Adra'cım
Tabi tabi.Yok, kebap tarifleri öğrenicem
Niye ki Gazel zaten unuttu buraları
Yöresel yemekler kategorisinde yaptıkları tarifleri silmiştimYok, kebap tarifleri öğrenicem
Niye ki Gazel zaten unuttu buraları
KatılıyorumKebap ve yöresel yemeklerden biri olursa çok güzel olur
Bilmiyorum kiTatlıdan vazgeçebilecek misin
Beyinde bitmemiş senin.Zor dostum zor.Bilmiyorum ki
Çikolata almadım, bitti evdekiler. Kola vs hepsini tükettim