Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun boşver.Evet bi de hep aynı açıdan çektim, mesela ceketim altın renkli aslında altın-krem karışımı ama beyaz görünüyor Biraz çekimlerde acemilik oldu
Az ve öz oy aldım işte beğenmediler beni
Ben yöresel yemekler dedimHangi kategoriye oy versek ki.
Baktım şimdi canım, ben senin elbiseni de beğenmiştim sadece üzerinde ki ceket rengini uyumsuz bulmuştum Bu arada çok şekersin:)6 numarayım ben
Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olmalı?
YENİ KATEGORİ NE OLMALI? **Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
O ceket yaktı beni zatenBaktım şimdi canım, ben senin elbiseni de beğenmiştim sadece üzerinde ki ceket rengini uyumsuz bulmuştum Bu arada çok şekersin:)
Açtım anketi bakalım ne olacak
Evet tatlı olmasın, en başarısız olduğum şeyDiyet yemeklerini ekleyecektim katılım olmaz diye vazgeçtim,
Tatlı olmaz inşaallah
Bence de olmazdı. Ben gidişata göre oy kullanırım.Kebab derim belki.Diyet yemeklerini ekleyecektim katılım olmaz diye vazgeçtim,
Tatlı olmaz inşaallah
Akıllanmıyorum, tatlıyı seçtim :))Diyet yemeklerini ekleyecektim katılım olmaz diye vazgeçtim,
Tatlı olmaz inşaallah
Ne yapacaksın.Akıllanmıyorum, tatlıyı seçtim :))
Canım biz diyete başlayacağız tatlı bizi bozarEvet tatlı olmasın, en başarısız olduğum şey
Hee o açıdan Diyet yapanı her yemek bozuyor maalesefCanım biz diyete başlayacağız tatlı bizi bozar
Tabi bu topiği sen bekleyeceksinTatlı seçilirse katılırsınAkıllanmıyorum, tatlıyı seçtim :))
Sen ne istiyorsun.Ben de öyle yapacağım ne isterlerse ona uyarım
Sürekli kebap diyorum ama tutmadı bir türlü, başka seçeneklere mi yönelsemAçtım anketi bakalım ne olacak
Vallahi kebaplar,yöresel yemekler,zeytinyağlılar belki bozmaz ama tatlı ve diğerleri bozarHee o açıdan Diyet yapanı her yemek bozuyor maalesef