- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Aç tabi.Hoşgeldiniz Hanımlar Katılım süresi bitti anketi açayım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç tabi.Hoşgeldiniz Hanımlar Katılım süresi bitti anketi açayım mı
Ev Kuşu programında Evrim Akın saçma bir şarkı üretmiş kendi kendine lokanta kapalı diye.Sizin de lokantalar kapanacak ya size gelsin bu.Açıldığını duymayın.
Bu kadının doğallığı hoşuma gidiyor ya.Bir de böyle bir şarkısı var.
Ev Kuşu programında Evrim Akın saçma bir şarkı üretmiş kendi kendine lokanta kapalı diye.Sizin de lokantalar kapanacak ya size gelsin bu.Açıldığını duymayın.
O da yapıyordu dimi.Allah rahmet eylesin.Bunu her gördüğümde aklıma defne joy geliyor
Geçmiş olsun
Acil şifalar diliyorum canım
Onlara da geçmiş olsun.
oylama var dediler koştum geldim,ama bu sefer yarışma sonuna kadar düşünücemAnket açılmıştır.
Yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Umarım sorunsuz bir oylama geçiririz.
Oylama basladiktan sonra link dagitmak kesinlikle yasaktir !
Seçim yapmak zor olacak iyice düşünüp öyle oyunuzu verin..Presesim sen düşünmez misin yemek yarışmasına katılmayıoylama var dediler koştum geldim,ama bu sefer yarışma sonuna kadar düşünücem
Canım böyle istediler böyle yaptım bundan sonra böyleİlk sayfada linkler var ordan tariflere ulaşabilirlerAma neden resimler yok bir
Canım böyle istediler böyle yaptım bundan sonra böyleİlk sayfada linkler var ordan tariflere ulaşabilirler