- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.050
- 43
Ben şimdi birşey alamam 1-2 beden zayıflayacağımdaMantıklı Bakayım aldığı yerde kalmışmı, kaldıysa öence kendime alıp sonra size söylerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi birşey alamam 1-2 beden zayıflayacağımdaMantıklı Bakayım aldığı yerde kalmışmı, kaldıysa öence kendime alıp sonra size söylerim
Tamam o zaman yarın başlıyoruz, yavaş yavaş bırakırsın sendeSınavım var stresteyim istesem de yapamam.Karnım tok.Hem benim yemek yemem 8 civarı biter.Yemem o saatten sonra.
Çok haklısınHem de gurur verici, ödüllü tarifler arasında yer almak
Bende 34 alıp, sıgmayı düşünüyordumBen şimdi birşey alamam 1-2 beden zayıflayacağımda
Yok ben o kadar zayıflayamam en fazla 36Bende 34 alıp, sıgmayı düşünüyordum
Sen istersin ben utanırım.O zaman samimi olalımSonra eteğini isteriz
Sağol canım, evet hastalar Oğlumun soğuk algınlığından kulakları iltihaplanmış, ortanca kızımda midesini üşütmüş: (Çocuklarda mı hastaGeçmiş olsun canım görüşürüz
Ben de kesin rahat rahat isterimSen istersin ben utanırım.
Geçmiş olsunSağol canım, evet hastalar Oğlumun soğuk algınlığından kulakları iltihaplanmış, ortanca kızımda midesini üşütmüş: (
Acil şifalar diliyorum canımSağol canım, evet hastalar Oğlumun soğuk algınlığından kulakları iltihaplanmış, ortanca kızımda midesini üşütmüş: (
Onlara da geçmiş olsun.Sağol canım, evet hastalar Oğlumun soğuk algınlığından kulakları iltihaplanmış, ortanca kızımda midesini üşütmüş: (
Ben çıtayı yükselttim 0 beden düşünüyorum.Bende 34 alıp, sıgmayı düşünüyordum
Önce başlayalım, sonra inşallahBen çıtayı yükselttim 0 beden düşünüyorum.
Tamam öyle olsun.Önce başlayalım, sonra inşallah
Yarın başlıyoruz o zamanTamam öyle olsun.
yemek yemek yemek bazı tarifleri bende yapıcam :)
Hoşgeldiniz Hanımlar Katılım süresi bitti anketi açayım mıMerhabalar kızlar.
Hoşgeldiniz Hanımlar Katılım süresi bitti anketi açayım mı