Tabi canım hepsi hakediyor herkes emek verip bir umutla katılıyorAslında grip pek uğramaz bana ama bu sefer kendim arandım sanki
Aynen canım, yarışmaya katılıp emek veren herkes hak ediyor sonuçta
Gelicem ama çay içmeye:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım hepsi hakediyor herkes emek verip bir umutla katılıyorAslında grip pek uğramaz bana ama bu sefer kendim arandım sanki
Aynen canım, yarışmaya katılıp emek veren herkes hak ediyor sonuçta
Gelicem ama çay içmeye:)
Ben de eteğine ve ayakkabısına bayıldım.
Ben de hem eteğini hem bluzunu beğendim:)) Merak ettim acaba tanıdığım biri mi diye:)Eteğini isteyelim
Hazır olana bak.Bir gözün a diyor bir gözün b.Yarın açcam, gelcen mi?
Ayy bende sufle yapacaktım yapamadım
Bluzdan benimde var ama eteğinin modeline bayıldımNe kadar kıskandıkBen de hem eteğini hem bluzunu beğendim:)) Merak ettim acaba tanıdığım biri mi diye:)
İsteyelim dönüşümlü giyeriz.Oglumun olmasın o. O kaç numara acaba?Kim olduğunu öğrenelim isteyelimUmarım tanıdık biridir
Olsunn ben sufkeden vazgeçebilirim. Adra hayır yaaa.. Zaten 2 ay yapcaz, yarınlar bitmez banane sabaha kadar çatlayana kadar yeHazır olana bak.Bir gözün a diyor bir gözün b.
Kızın eteğinin başına bir iş gelmese bariBluzdan benimde var ama eteğinin modeline bayıldımNe kadar kıskandık
Tamam sırayla kargolarızKendi kendimize gelin güvey oldukİsteyelim dönüşümlü giyeriz.Oglumun olmasın o. O kaç numara acaba?
Maşaallah maşaallah diyelimKızın eteğinin başına bir iş gelmese bari
Bluzdan benimde var ama eteğinin modeline bayıldımNe kadar kıskandık
Tanıyoruz ama samimi değilizİsteyelim dönüşümlü giyeriz.Oglumun olmasın o. O kaç numara acaba?
Ben gördüm foruma girince direkt oraya baktım, daha güzel olmuş
O zaman samimi olalımSonra eteğini isterizTanıyoruz ama samimi değiliz
Çok güzel olmuşKolaylık olacak bundan sonraBen gördüm foruma girince direkt oraya baktım, daha güzel olmuş
Sınavım var stresteyim istesem de yapamam.Karnım tok.Hem benim yemek yemem 8 civarı biter.Yemem o saatten sonra.Olsunn ben sufkeden vazgeçebilirim. Adra hayır yaaa.. Zaten 2 ay yapcaz, yarınlar bitmez banane sabaha kadar çatlayana kadar ye
Kızın eteğinin başına bir iş gelmese bari
Mantıklı Bakayım aldığı yerde kalmışmı, kaldıysa öence kendime alıp sonra size söylerimO zaman samimi olalımSonra eteğini isteriz
Çocuklarda mı hastaGeçmiş olsun canım görüşürüzÇocukların ilaçlarını içirip, yatırıp geliyorum
Hem de gurur verici, ödüllü tarifler arasında yer almakÇok güzel olmuşKolaylık olacak bundan sonra