- 16 Ağustos 2010
- 293.100
- 603.044
- 43
Sen varken dedikodu olmuyorBari ben varken dedikodumu yapmayın
Hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen varken dedikodu olmuyorBari ben varken dedikodumu yapmayın
Hoşgeldin
Hosgeldin canim gecmis olsunHoşbuldum canım 2 gündür gripten yatıyordum yeni yeni toparlanıyorum, sen nasılsın
Ben de 2 numarayi cok begendim etegine bayildimTarz yarışmasında iki numara bir oyla kaybederse üzülürüm.
Sağol canım Evet bayağı ağır geçti, zaten hafif kırgınlık vardı, cuma günü dışarı çıktım hava da buz gibiydi, bir de yağmur bastırdı titreye titreye eve geldim, sonra da yatağa düştüm:)Geçmiş olsun canım.Ağır geçirdin o zaman yattığına göre.
Ben de iyiyim.
Hoşbuldum Nevoşum, sağolHosgeldin canim gecmis olsun
Bir oy mu var arada Bence en şık 2 numara:)Tarz yarışmasında iki numara bir oyla kaybederse üzülürüm.
Ya hayır 1 haftan vardı. HazırlansaydınYok seni çekiştirmek.
Ben sonra gelirim siz başlayın.
Hoşbuldum Nevoşum, sağol
Ben az once baktim berabere gidiyorduBir oy mu var arada Bence en şık 2 numara:)
Nevoşum ben de şimdi baktım 5 numara 2 oyla öne geçmiş :)Ben az once baktim beraber diyordu
Sizin zayıflama topiği ne oldu:)Ya hayır 1 haftan vardı. Hazırlansaydın
Daha baştan böyle yaparsan ohoooo
Ben bugun cok iyi hazirlandin uzun zamandir icmedigim kolayi bile ictimTatliYa hayır 1 haftan vardı. Hazırlansaydın
Kırgınlığın ustüne dışarı çıkman iyi olmamış.Dikkat et kendine.Sağol canım Evet bayağı ağır geçti, zaten hafif kırgınlık vardı, cuma günü dışarı çıktım hava da buz gibiydi, bir de yağmur bastırdı titreye titreye eve geldim, sonra da yatağa düştüm:)
Eşinlenmiş.Hoşbuldum Nevoşum, sağol
Bir oy mu var arada Bence en şık 2 numara:)
Hazırlanamıyorum.Yemekler çok güzel.Ya hayır 1 haftan vardı. Hazırlansaydın
Oda çok şıkHakeden demeyelim şansı olan kazansınNevoşum ben de şimdi baktım 5 numara 2 oyla öne geçmiş :)
Yarın açcam, gelcen mi?Sizin zayıflama topiği ne oldu:)
Ayy bende sufle yapacaktım yapamadımBen bugun cok iyi hazirlandin uzun zamandir icmedigim kolayi bile ictimTatli
Geçti artıkYarın açcam, gelcen mi?
Ayy bende sufle yapacaktım yapamadım
Ben de eteğine ve ayakkabısına bayıldım.Ben de 2 numarayi cok begendim etegine bayildim
Eteğini isteyelimBen de eteğine ve ayakkabısına bayıldım.
Aslında grip pek uğramaz bana ama bu sefer kendim arandım sankiKırgınlığın ustüne dışarı çıkman iyi olmamış.Dikkat et kendine.
Eşinlenmiş.
Hazırlanamıyorum.Yemekler çok güzel.
Aynen canım, yarışmaya katılıp emek veren herkes hak ediyor sonuçtaOda çok şıkHakeden demeyelim şansı olan kazansın
Gelicem ama çay içmeye:)Yarın açcam, gelcen mi?
Ayy bende sufle yapacaktım yapamadım
2 numara güzel o birinci olsun. Öbürü sırf elbisenin sırt dekoltesinden oy aldı bence.Oda çok şıkHakeden demeyelim şansı olan kazansın
Verir mi acaba.İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler.Eteğini isteyelim