Tabi canım hepsi hakediyor herkes emek verip bir umutla katılıyorAslında grip pek uğramaz bana ama bu sefer kendim arandım sanki
Aynen canım, yarışmaya katılıp emek veren herkes hak ediyor sonuçta
Gelicem ama çay içmeye:)
Ben de eteğine ve ayakkabısına bayıldım.
Ben de hem eteğini hem bluzunu beğendim:)) Merak ettim acaba tanıdığım biri mi diye:)Eteğini isteyelim
Hazır olana bak.Yarın açcam, gelcen mi?
Ayy bende sufle yapacaktım yapamadım
Bluzdan benimde var ama eteğinin modeline bayıldımBen de hem eteğini hem bluzunu beğendim:)) Merak ettim acaba tanıdığım biri mi diye:)
İsteyelim dönüşümlü giyeriz.Kim olduğunu öğrenelim isteyelimUmarım tanıdık biridir
Olsunn ben sufkeden vazgeçebilirim. Adra hayır yaaa.. Zaten 2 ay yapcaz, yarınlar bitmez banane sabaha kadar çatlayana kadar yeHazır olana bak.Bir gözün a diyor bir gözün b.
Kızın eteğinin başına bir iş gelmese bariBluzdan benimde var ama eteğinin modeline bayıldımNe kadar kıskandık
Tamam sırayla kargolarızİsteyelim dönüşümlü giyeriz.Oglumun olmasın o. O kaç numara acaba?
Maşaallah maşaallah diyelimKızın eteğinin başına bir iş gelmese bari
Bluzdan benimde var ama eteğinin modeline bayıldımNe kadar kıskandık
Tanıyoruz ama samimi değilizİsteyelim dönüşümlü giyeriz.Oglumun olmasın o. O kaç numara acaba?
Ben gördüm foruma girince direkt oraya baktım, daha güzel olmuş
O zaman samimi olalımTanıyoruz ama samimi değiliz
Çok güzel olmuşBen gördüm foruma girince direkt oraya baktım, daha güzel olmuş
Sınavım var stresteyim istesem de yapamam.Olsunn ben sufkeden vazgeçebilirim. Adra hayır yaaa.. Zaten 2 ay yapcaz, yarınlar bitmez banane sabaha kadar çatlayana kadar ye
Kızın eteğinin başına bir iş gelmese bari
MantıklıO zaman samimi olalımSonra eteğini isteriz
Çocuklarda mı hastaÇocukların ilaçlarını içirip, yatırıp geliyorum
Hem de gurur verici, ödüllü tarifler arasında yer almakÇok güzel olmuşKolaylık olacak bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?