- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Tamam o zaman uyanınca açarım. Son bi durum değerlendirmesi de yaparıkAfiyet olsun canim
Ben hazirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman uyanınca açarım. Son bi durum değerlendirmesi de yaparıkAfiyet olsun canim
Ben hazirim
Yanmış mı.Bizimkiler öyle birşey demedi.Geçen yıl da yandı.Bu yıl fındıksız kaldık.Parayla alıcaz yine desene.Yüksek kesimlerin daha çok yanıyor fındığı.Umarım bizimkilerin bol bol olur.Evet var ama mevsimi degil mi hic anlamam canim
Findiklarda yanmis galiba findik fiyatlari bu yil uctu
Ben sonra gelirim.Soslu yapıyorum :))
Hazırsanız yarın açıyorum topiği?
Tamam ne yapacagiz konusuruzBenim net yine yok pc olmadan zorlaniyorumTamam o zaman uyanınca açarım. Son bi durum değerlendirmesi de yaparık
Pek emin değilim.Yapmistir tabikiyoksa yapmaz miBende yiyemem
Yok canim bu yil bilmiyorum gecen yil icin soyledimBol bol olsun canim insaallahBizimde kayisilar gecen yilYanmış mı.Bizimkiler öyle birşey demedi.Geçen yıl da yandı.Bu yıl fındıksız kaldık.Parayla alıcaz yine desene.Yüksek kesimlerin daha çok yanıyor fındığı.Umarım bizimkilerin bol bol olur.
Yapmis yapmisPek emin değilim.
Ya hayırr.. NiyeymişBen sonra gelirim.
Liste vermeyeyim ama kurallarımız olsun, yogurt yeme, su içme, şekeri ekmeği, tuzu bırakma gibi ne dersin?Tamam ne yapacagiz konusuruzBenim net yine yok pc olmadan zorlaniyorum
İyi bari.Yapmis yapmis
Pek emin değilim.
Bari ben varken dedikodumu yapmayınYapmis yapmis
Hoşgeldinİyi geceler
Hoşgeldin Vuslat.Naber nasılsın?İyi geceler
Hoşbuldum canımBari ben varken dedikodumu yapmayın
Hoşgeldin
Çok zevkli oluyor napalım.Bari ben varken dedikodumu yapmayın
Hoşgeldin
Ben yokmuşum gibi davranmak mıÇok zevkli oluyor napalım.
Havamda değilim.Ya hayırr.. Niyeymiş
Liste vermeyeyim ama kurallarımız olsun, yogurt yeme, su içme, şekeri ekmeği, tuzu bırakma gibi ne dersin?
Hoşbuldum canım 2 gündür gripten yatıyordum yeni yeni toparlanıyorum, sen nasılsınHoşgeldin Vuslat.Naber nasılsın?
Yok seni çekiştirmek.Ben yokmuşum gibi davranmak mı
Sana ağır diyet, spor yaptırayım da gör
Geçmiş olsun canım.Ağır geçirdin o zaman yattığına göre.Hoşbuldum canım 2 gündür gripten yatıyordum yeni yeni toparlanıyorum, sen nasılsın
Canim ben karatay diyeti yapacagim size uyar mi bilmemYa hayırr.. Niyeymiş
Liste vermeyeyim ama kurallarımız olsun, yogurt yeme, su içme, şekeri ekmeği, tuzu bırakma gibi ne dersin?