- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.990
- 43
Hosgelsin adraPinko pazar keyfi yapmis yeni yemek yapiyormus biz caylari tatlilari yedik nerdeyse uyuyacagizNeler oluyor burada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgelsin adraPinko pazar keyfi yapmis yeni yemek yapiyormus biz caylari tatlilari yedik nerdeyse uyuyacagizNeler oluyor burada.
Canim haftada 1 balik yapiyoruz cocuklar icin faydaliNevoş bizden çok balık yiyorsunuz. Burada da güzeldi hava.
Hoşbuldum Nevoş. Biz yemeği yedik,çayı bile içtik.Pinko keyfine düşkün.Bu saatte yemek mi olur.Annemin yemeği sabah dokuzda pişer.En güzeli bence.Hosgelsin adraPinko pazar keyfi yapmis yeni yemek yapiyormus biz caylari tatlilari yedik nerdeyse uyuyacagiz
Pinko'ya bulasmadan yapamiyoruz.Hoşbuldum Nevoş. Biz yemeği yedik,çayı bile içtik.Pinko keyfine düşkün.Bu saatte yemek mi olur.Annemin yemeği sabah dokuzda pişer.En güzeli bence.
Evet canım yapmak lazım.Çok faydalı.Canim haftada 1 balik yapiyoruz cocuklar icin faydali
Hava guzel ama kaldirim ve kenarlari kar yiginiyla dolu arabalar zorla cikiyor
Onunla uğraşmazsak olmaz. Çalışan insanlar tabiki yapar ama yapıp bir an önce akıldan çıkarmak lazım.Biraz da yapı meselesi tabi.Tez canlılık olunca rahat edemiyorsun.Pinko'ya bulasmadan yapamiyoruz.
Ben de yemegi erken yaparim bugun disardan gelince 6 yi gecirdimAma annenin masaallahi varBiz onlara yetisemeyiz
Benim kizlar her baligi yemiyor bizde surekli deneme yapiyoruzMevsiminde yemek lazimEvet canım yapmak lazım.Çok faydalı.
Güneş var ama soğuk yine.
Canim ne yapacagimi bulsam gerisi geliyor en azindan hazirligini yaparim ama bazen bulmak zor oluyor.Gerci esimle birgun onceden konusup buluyoruz bazen bana birakiyorOnunla uğraşmazsak olmaz. Çalışan insanlar tabiki yapar ama yapıp bir an önce akıldan çıkarmak lazım.Biraz da yapı meselesi tabi.Tez canlılık olunca rahat edemiyorsun.
Ben palamut seviyorum.Kızlar da sever hiç kılçığı yok.Ama mevsimi değil.Mezgit de güzel.Benim kizlar her baligi yemiyor bizde surekli deneme yapiyoruzMevsiminde yemek lazim
Bundan sonra kar erirse sicak olur diyorum Bahar gelsin
Evet en zoru ne yapacağını bulmak.Gerisi kolay zaten.Canim ne yapacagimi bulsam gerisi geliyor en azindan hazirligini yaparim ama bazen bulmak zor oluyor.Gerci esimle birgun onceden konusup buluyoruz bazen bana birakiyor
Bizde bugun palamut yaptik sahiden cok guzelSahiden sevdilerBen palamut seviyorum.Kızlar da sever hiç kılçığı yok.Ama mevsimi değil.Mezgit de güzel.
Daha sıcaklara var bence.Nisan ayında buraya kar yağdığını bilirim.Ama tutmamıştı.
Oyle canim sahiden ne yapacagimizi bulsak gerisi kolayEvet en zoru ne yapacağını bulmak.Gerisi kolay zaten.
Makarna tabikiKolay gelsin ne yapiyorsun
Biz cikinca balik aldik balik pisirdim
Hava guzel Ben cok yoruldum bugunPek pazarin tadini cikaramadim
Aaa varmıymış palamut.Ben mevsimi değil biliyorum.Kılçığı yok ya ondan sevmislerdir.Tadı da güzel gerçi.Bizde bugun palamut yaptik sahiden cok guzelSahiden sevdiler
Evet buralardada Nisanda soguk olur kar yagar ve Malatya'da ve burda gecen yil bu nedenle tum sebze ve meyvelerin cicekleri yandi.Hicbirsey yetismedi..
Bugun pazar keyfi yapmissin yarindan sonra guzel guzel yemekler yaparsinDiyete baslayacakmisinMakarna tabiki
Tembellestim iyice
Üstüne sos yapsaydın bari. Sade makarna hiç yiyemem.Tatsız tuzsuz birşey.Makarna tabiki
Tembellestim iyice
Evet var ama mevsimi degil mi hic anlamam canimAaa varmıymış palamut.Ben mevsimi değil biliyorum.Kılçığı yok ya ondan sevmislerdir.Tadı da güzel gerçi.
Burada da ağaçlar çiçek açmıştı.Hepsi yandı belki de.
Bugun pazar keyfi yapmissin yarindan sonra guzel guzel yemekler yaparsinDiyete baslayacakmisin
Soslu yapıyorum :))Üstüne sos yapsaydın bari. Sade makarna hiç yiyemem.Tatsız tuzsuz birşey.
Yapmistir tabikiyoksa yapmaz miBende yiyememÜstüne sos yapsaydın bari. Sade makarna hiç yiyemem.Tatsız tuzsuz birşey.
Afiyet olsun canimSoslu yapıyorum :))
Hazırsanız yarın açıyorum topiği?