Yok abla sen daha cip citirsin. Bu forummda yasli birisi varsa o daRüya görmedim de birinden duydum ama kimden ,yaşlanıyor muyum ne?
Nevreste ye laf yok uleyn
Nevreste ye laf yok uleyn
Simdi kimse demiyor ki wonka nevosa neden yasli dedi?
Hıh ,hemen de yaz
Biz ikimizde çıtırızNevreste ye laf yok uleyn
Dur dayağımı geri alayım bana çıtırsın demişsin
Neden dedinSimdi kimse demiyor ki wonka nevosa neden yasli dedi?
Neden dedin?Ahan da ben dedimSimdi kimse demiyor ki wonka nevosa neden yasli dedi?
Ne yapayım yalan mı söyleseydimHıh ,hemen de yaz
Beni unutuyor cunku. Buralarda ne geyikler donmus ben yokum. Bende yaslandi heralde artik unutmasini ona bagladiydimNeden dedin?Ahan da ben dedim
Beni bir yerden görmüş olabilirNeden dedin?Ahan da ben dedim
Yalan söylemeseydin de,doğruyu da söylemeseydin,çıtırlığım gittiNe yapayım yalan mı söyleseydim
Ben bu sıra kendimi unuttum seni unutmam gayet normalBeni unutuyor cunku. Buralarda ne geyikler donmus ben yokum. Bende yaslandi heralde artik unutmasini ona bagladiydim
Sen bana yaşlı mı demek istiyorsunYalan söylemeseydin de,doğruyu da söylemeseydin,çıtırlığım gitti
Kimse kimseyi çağırmıyor ki,herkese açık kapı,şimdi nasıl dahil olduysan o zamanlar da olurdun isteseydinBeni unutuyor cunku. Buralarda ne geyikler donmus ben yokum. Bende yaslandi heralde artik unutmasini ona bagladiydim
Nevos abla hatun sana yavaştan naz yapiyoBeni unutuyor cunku. Buralarda ne geyikler donmus ben yokum. Bende yaslandi heralde artik unutmasini ona bagladiydim
Şey şaka tabi bu dediklerim abla :) alinmak yokBen bu sıra kendimi unuttum seni unutmam gayet normalAma seni unutmadım bu saatlerde uyumaya gidiyorsun ondan sesimi çıkarmadım