• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
Ben bu sıra kendimi unuttum seni unutmam gayet normal:sus:Ama seni unutmadım bu saatlerde uyumaya gidiyorsun ondan sesimi çıkarmadım:KK45:
Bu akşam da yazmasaydın özel mesaj atacaktım sana,seni kıracak bir şey mi yaptık,neden ortalarda yoksun diye:KK68:,özlüyoruz yahu:KK19:

Bu akşam da yazmasaydın özel mesaj atacaktım sana,seni kıracak bir şey mi yaptık,neden ortalarda yoksun diye:KK68:,özlüyoruz yahu:KK19:
Canım gündüzleri bakıyorum kimse olmuyor:KK14:Akşam 5'te oğlumu okuldan alıyorum..Sonra yemek yiyoruz..Oğlum 1. sınıf biliyorsunuz...Öğretmen ders,ödev çok veriyor..Saat 11 gibi ancak bitiyor..Sonrada eşim işten geliyor veya ben bakıyorum kimse yok..Dolaşıp geri çıkıyorum..Yoksa kesinlikle kimse ile alakası yok canım benim:KK60:1 ay daha böyle sürebilir sonra düzelir diye bekliyorum:-)

Simdi soyle aciklayayim. Nevos deynep abla ve nana opturmuyorlar. Baktim hazal gelmis bidene yavru ceylan :KK70: nevos opmeden ben opem dedim :KK70:
:D
Tamam hadi bak neyse üzüldüm onlar opturmeyi sevmiyolar genelde opuyolar ahada böyle
:KK74::KK74::KK74:
Hadi iyi geceler öpücüğü niteliginde alabilirim bi tane senden :KK73::confused::işsiz:

Back