Yok canım alınmıyorum istediğini söyleyebilirsinŞey şaka tabi bu dediklerim abla :) alinmak yok
Farkındayım Hazal'ımNevos abla hatun sana yavaştan naz yapiyo
Bu akşam da yazmasaydın özel mesaj atacaktım sana,seni kıracak bir şey mi yaptık,neden ortalarda yoksun diyeBen bu sıra kendimi unuttum seni unutmam gayet normalAma seni unutmadım bu saatlerde uyumaya gidiyorsun ondan sesimi çıkarmadım
Gelemedigim zamanlarda benim moralim zıfır zıfır zıfır di abla :/Kimse kimseyi çağırmıyor ki,herkese açık kapı,şimdi nasıl dahil olduysan o zamanlar da olurdun isteseydin
Ben seni opmusmuydum hicNevos abla hatun sana yavaştan naz yapiyo
Kisa bi aradir yoktum ablaamm muhabbetinizi gördüm renk geldiFarkındayım Hazal'ımSen ne yapıyorsun
Ev hali bu gülüm.Çoğumuzun morali kimi zaman zıfır oluyorGelemedigim zamanlarda benim moralim zıfır zıfır zıfır di abla :/
Kim kimin kurbaniBen seni opmusmuydum hicyeni kurbanimi buldum
Aynen saglik olsunEv hali bu gülüm.Çoğumuzun morali kimi zaman zıfır oluyor
Senden de uçan da ,kaçan da kurtulmuyor,Ben seni opmusmuydum hicyeni kurbanimi buldum
Canım gündüzleri bakıyorum kimse olmuyorBu akşam da yazmasaydın özel mesaj atacaktım sana,seni kıracak bir şey mi yaptık,neden ortalarda yoksun diye,özlüyoruz yahu
Bu yandan hemsehrim olan toooaatliim fena çıktı koydu lafi gene
Simdi soyle aciklayayim. Nevos deynep abla ve nana opturmuyorlar. Baktim hazal gelmis bidene yavru ceylanKim kimin kurbani
Sen beni hiç opememistin çünkü o ara ben opuyodum seni
Ben seni opmusmuydum hicyeni kurbanimi buldum
Hoşgeldin canımKisa bi aradir yoktum ablaamm muhabbetinizi gördüm renk geldi
Simdi soyle aciklayayim. Nevos deynep abla ve nana opturmuyorlar. Baktim hazal gelmis bidene yavru ceylannevos opmeden ben opem dedim
Desene isabet oldu o zamanVallahi öptürmez ölürsün aşkından
Hoşgeldin canımBizimde bu sıralar pek sessizdi buralar renklendi
Tamam hadi bak neyse üzüldüm onlar opturmeyi sevmiyolar genelde opuyolar ahada böyle
Hadi iyi geceler öpücüğü niteliginde alabilirim bi tane senden
Aynen canım isabet olduDesene isabet oldu o zaman