Evlenme teklifi almadin mi Hemen trip at sanil teklif etmez , hemen etsin videoya cekte bizde izleyelimevlenme teklifi olmadan evlenmek asıl basarı bence oyuzden odulu ben almalıymısım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenme teklifi almadin mi Hemen trip at sanil teklif etmez , hemen etsin videoya cekte bizde izleyelimevlenme teklifi olmadan evlenmek asıl basarı bence oyuzden odulu ben almalıymısım
soyluyorum aa etmedimmi diyo o derece olaya uzak babam bozdu aslında tum olayı esim tanısmaya geldi bizee babam da ee ne zaman nisan dusunuyorsunuz dedi o da tarihi soyledi oyle gelisti herseyEvlenme teklifi almadin mi Hemen trip at sanil teklif etmez , hemen etsin videoya cekte bizde izleyelim
Şimdi sen beleşten kocaya mı gittin, bi teklifin bile mi yok Yalnız kocan çok uyanık tanışma arasında evlilik teklifini ve nişanı aradan çıkarmışsoyluyorum aa etmedimmi diyo o derece olaya uzak babam bozdu aslında tum olayı esim tanısmaya geldi bizee babam da ee ne zaman nisan dusunuyorsunuz dedi o da tarihi soyledi oyle gelisti hersey
aynen ya bak suan daha bi oturdu icime ona kalsa nisanda nikahıda yapardı eheheŞimdi sen beleşten kocaya mı gittin, bi teklifin bile mi yok Yalnız kocan çok uyanık tanışma arasında evlilik teklifini ve nişanı aradan çıkarmış
Hemen teklif isteaynen ya bak suan daha bi oturdu icime ona kalsa nisanda nikahıda yapardı ehehe
yok coktan evlendim de teklif almadan teklif bekliyorum ben yineTeklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın
Kendi başını yaktı bizim başımızı da yakacakTeklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın
Ben de alabilirimevlenme teklifi olmadan evlenmek asıl basarı bence oyuzden odulu ben almalıymısım
Evet ben çoookkk evlenme teklifi aldım ama haalaaaaa bekarım ne diyelimkısmetTeklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın
Ben seni evli sanıyordum.Hayırlısı olsun ,geç olsun temiz olsunEvet ben çoookkk evlenme teklifi aldım ama haalaaaaa bekarım ne diyelimkısmet
Ben seni evli zannediyordumEvet ben çoookkk evlenme teklifi aldım ama haalaaaaa bekarım ne diyelimkısmet
Yine benzer şeyleri yazmışızBen seni evli sanıyordum.Hayırlısı olsun ,geç olsun temiz olsun
Yarışma hediyesi çeyizine gitti demek ki,şimdi bunu düşündüm ,sen de düşündün mü?Yine benzer şeyleri yazmışız
O kadar detayı düşünmedimBelki annesine hediye etmiştirYarışma hediyesi çeyizine gitti demek ki,şimdi bunu düşündüm ,sen de düşündün mü?
Ben seni evli sanıyordum.Hayırlısı olsun ,geç olsun temiz olsun
günaydınlar , iş yerime yakın ev kiralamışım bir bakıma ev'liyimBen seni evli zannediyordum
Yarışma hediyesi çeyizine gitti demek ki,şimdi bunu düşündüm ,sen de düşündün mü?
çeyiz olayım hiç olamadı Ve hediyeyi hediye yapamam ki O BenimO kadar detayı düşünmedimBelki annesine hediye etmiştir
Evlilik saygın bir kurum yarının ne olacağını bilemen benim bir oğlum var dünyaya bedel yakacaksa böyle yansın Allah herkese evlat nasip etsinKendi başını yaktı bizim başımızı da yakacak
Hayırlısı hakında olsun Benim tanıdığım bir kızcağız vardı oğlan bir kamyon gülü kapısına boşaltıp evlenme teklif etti hemde pırlanta yüzükle aradan bir ay geçti oğlaN köyünden başka kızla nişanlandı şimdi onunla evli herşey nasip bide sonuç önemli olan köyden gelen kızın kapısına gitmiş banada bir kamyon gülle evlenme teklifi etti demiş kız öbürüde demiş sonuç nikahlı Kocam defol. Kısmet kısmet gelin ata binmiş ya nasip demişEvet ben çoookkk evlenme teklifi aldım ama haalaaaaa bekarım ne diyelimkısmet