Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
soyluyorum aa etmedimmi diyo :halay: o derece olaya uzak :KK53: babam bozdu aslında tum olayı esim tanısmaya geldi bizee babam da ee ne zaman nisan dusunuyorsunuz dedi o da tarihi soyledi oyle gelisti hersey:KK45:
Şimdi sen beleşten kocaya mı gittin, bi teklifin bile mi yok :sopa: Yalnız kocan çok uyanık tanışma arasında evlilik teklifini ve nişanı aradan çıkarmış :KK53:

Teklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın:halay:

Teklif meklif diyene kAdar evde kalacaksınız evlenin elinizi çabuk tutun sanki gökte yapılan teklifle yerde yapılan teklif farklı teklif tekliftir önemli olan nikah akdi..adama nikah kıydırmak önemli olan... Hatice'yi boşverin neticeye bakın:halay:
yok coktan evlendim de teklif almadan teklif bekliyorum ben yine :KK53:

Kendi başını yaktı bizim başımızı da yakacak :KK53::KK53:

Evet :KK43: ben çoookkk evlenme teklifi aldım :KK51: ama haalaaaaa bekarım:işsiz: ne diyelim:KK58:kısmet:ıslık:

Ben seni evli sanıyordum.:KK45:Hayırlısı olsun ,geç olsun temiz olsun:KK69:

Ben seni evli zannediyordum:KK45:
günaydınlar , iş yerime yakın ev kiralamışım bir bakıma ev'liyim:KK45:

Yarışma hediyesi çeyizine gitti demek ki,şimdi bunu düşündüm ,sen de düşündün mü?:KK53:

O kadar detayı düşünmedim:KK53:Belki annesine hediye etmiştir:ıslık:
çeyiz olayım hiç olamadı :KK51: Ve hediyeyi hediye yapamam ki:olamaz: O Benim :KK76:

Son düzenleme:
Kendi başını yaktı bizim başımızı da yakacak :KK53::KK53:
Evlilik saygın bir kurum yarının ne olacağını bilemen benim bir oğlum var dünyaya bedel yakacaksa böyle yansın Allah herkese evlat nasip etsin:nazar::halay:

Evet :KK43: ben çoookkk evlenme teklifi aldım :KK51: ama haalaaaaa bekarım:işsiz: ne diyelim:KK58:kısmet:ıslık:
Hayırlısı hakında olsun Benim tanıdığım bir kızcağız vardı oğlan bir kamyon gülü kapısına boşaltıp evlenme teklif etti hemde pırlanta yüzükle aradan bir ay geçti oğlaN köyünden başka kızla nişanlandı şimdi onunla evli herşey nasip bide sonuç önemli olan köyden gelen kızın kapısına gitmiş banada bir kamyon gülle evlenme teklifi etti demiş kız öbürüde demiş sonuç nikahlı Kocam defol. Kısmet kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş:halay:

X