- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dövelim canımsınYettim Nevoş,merdanemi aldım ,ezeriz Onları
eline saglik katil katil nevos sevinsin ben sevinmesin diye girmiyorum bu islereYarışmada var çıtır soğan halkası ,hiç yemedim ben,tadını bilmem.
Ben de bugün gaza geldim,yaptığım yemeği resimledim.Yarına 1 tabak kalır ,sunumu yarın yaparım dedim.Kv nin sevdiği yemekti.Yemekten sonra eşim annesine götürmüş,annem seviyor diye..Daha da yapmam.Demek ki katılmamam gerekiyor,bir işaret bu.
Beceremediğinden olabilir mieline saglik katil katil nevos sevinsin ben sevinmesin diye girmiyorum bu islere
OlabilirBeceremediğinden olabilir mi
Nevreste cevap yazdım ama bu mesajın şifresi neydi ,bana da öğretin yav
buranin agasi nerdeeee
Hanımağa demek istedin galiba?
Ay sen şimdi bana teyze mi dedin, çabuk o dilini ver bana, teyze diyen o dili kavurma yaparım ben
Aman ısrar etmeyelim yapar falanGöz zevkimiz bozulmasınOlabilir
Ablam beni korursun değil mi bu HAbibte 'denHahahaha merak et birazcık bakalım
Aga benim ona göre,bana çete reisi derler bu sitede
Kesin öyle demek istedi
HoşgeldinKızlarrrrrrrr
Bak hayalperest Hanım da gelmiş.Hahahaha merak et birazcık bakalım
Aga benim ona göre,bana çete reisi derler bu sitede
Kesin öyle demek istedi
Ay sen şimdi bana teyze mi dedin, çabuk o dilini ver bana, teyze diyen o dili kavurma yaparım ben
Kendime rakip goremiyorummm o yuzden olabilir mi hahahahahBeceremediğinden olabilir mi
Mapısa gerek yokDirek kk'dan atalımMapısda isyan çıkartırTık mapısa müdürüm hiç acıma katıksız olsun
Döndün mü Hanım ağaKızlarrrrrrrr
Buna katılıyorum sana rakip bulamayız bu bölümdeHerkes yumurta nasıl kırılır biliyorSen biliyor musunKendime rakip goremiyorummm o yuzden olabilir mi hahahahah
Kendime rakip goremiyorummm o yuzden olabilir mi hahahahahBeceremediğinden olabilir mi