Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtayı tanıyor mu acabaBuna katılıyorum sana rakip bulamayız bu bölümdeHerkes yumurta nasıl kırılır biliyorSen biliyor musun
Tabisi hayatım ot tıkarım canına habibin
Hoş buldum .
Bak sor Mune 'ye söylesin sana çete reisi kim diye
O bile mümkün değilYumurtayı tanıyor mu acaba
Bak sor Mune ye deyince ,bak sor dayıya diyen biri vardı nette ,aklıma O geldiTabisi hayatım ot tıkarım canına habibin
Hoş buldum .
Bak sor Mune 'ye söylesin sana çete reisi kim diye
Mapısa gerek yokDirek kk'dan atalımMapısda isyan çıkartır
Döndün mü Hanım ağa
Kızın damadın nasıl, bak bak kayınvalide olmuşta kızını damadını ziyarete gidermiş, çekiliiiinnnn has kayınvalide geldi
Hemde ne hain hanfendi buralarda fink atıyormuş bende kısır tarıfı beklerım bende neyse ınt buldum tarıf yaptım hamile hamile beni uzduAynen cimcime'cim hain bu HAbibte Sizi bırakıp ilk bana koşuyor
Neden kodeste değil o zaman.Çete reisi Hanım'dır, makamını yedirtmeyiz
Tabii hayatım, has kayınvalide ve çete reisliği ünvanları sana ait, yolla deynep'i bana parmaklarını cımbızlarım bir daha öyle yazamaz hahahahahahaaCıkks olmaz çürüsün mapısta biraz
Yok müdürüm pazartesi sabah döneceğim eve buradayım hala..
İyi onlarda uyuyorlar şimdi bende buraya geldim,demi yani has kaygana oluyorum.
Bu @deynepnaz hayalpereset didi bana çete reisi olduğuma inanmıyor
Ben eli maşalıyım, zalim eli maşalı müdüre denince akla ben gelirimNeden kodeste değil o zaman.
Ben Nevreste'yle,sizi ağa sanıyordum.
Nasılsın ablamNasıl geçti
Sensin tabi çete reisi
Çete reisi Hanım'dır, makamını yedirtmeyiz
Bak sor Mune ye deyince ,bak sor dayıya diyen biri vardı nette ,aklıma O geldi
O hep buralarda peşimi bırakmıyorHemde ne hain hanfendi buralarda fink atıyormuş bende kısır tarıfı beklerım bende neyse ınt buldum tarıf yaptım hamile hamile beni uzdu
Allah iyilik versin ablamİyiyim hayatım sağol,iyiydi dışarı çıktık geldik hep berabercene ..
Bak herkes biliyor bir deynep bilmiyor bunu
Yıllarımı verdim o makama gelmek için saçlara aklar düştü mapısa gire çıka reis olduk
Bak müdürüm ne dedi inandın dimiiii
Neden kodeste değil o zaman.
Ben Nevreste'yle,sizi ağa sanıyordum.
Tabii hayatım, has kayınvalide ve çete reisliği ünvanları sana ait, yolla deynep'i bana parmaklarını cımbızlarım bir daha öyle yazamaz hahahahahahaa
O hep buralarda peşimi bırakmıyor
Nasıl bir kısır Farklı bir tarif mi Biz yardımcı olurduk
Birde En nene HanimKelesimiGetir 'dirTabii hayatım, has kayınvalide ve çete reisliği ünvanları sana ait, yolla deynep'i bana parmaklarını cımbızlarım bir daha öyle yazamaz hahahahahahaa