Aqualilly'nin Evi

aquaa yorum yazmıştım daha önce ama bidaha yazcam , evlerimiz aynı olucak :KK17: Sadece bn mobilyalarımı salon ve mutfak masamıda beyaz alıcam

Yumuşacık pastel renkler çok dinlendirici bir atmosfer oluşturmuş

çok teşekkürler, keskin renklerden ve keskin çizgilerden hiç bi zaman hoşlanmamışımdır evde de kullanmaktan imtina ettim o yüzden :)

zevkinize hayran kaldım gördüğüm en şeker evlerden biri inşallah sevdiklerinle beraber çok güzel günler gecirirsin evinde:KK70:D

teşekkür ederim beğeniniz ve iyi dilekleriniz için :))

aquaa yorum yazmıştım daha önce ama bidaha yazcam , evlerimiz aynı olucak :KK17: Sadece bn mobilyalarımı salon ve mutfak masamıda beyaz alıcam

olsun canım olsun :))

artık evlendiğime göre evli kadın yorumu yapıcam beyazı kullanması çok zor :KK70: koltuğumu sildim bugün kirlenmişti rengi kararmıştı sanki :/ yatak odamın da sürekli tozunu alıyorum beyaz olunca toz çok göze batıyor :/ pişman mıyım tbii ki hayır :KK70: biraz eziyeti var bu renklerin ama olsun değer bence :)

mutfakta tül kullanmak gerçekten zor

güneş alıyo mu mutfagın

mutfağıma pliseli gümüş parlak zebra yaptırdım çok hoş durdu stordan daha çok onu tavsiye ederim

üstüne fon olarak siyah ip perde kullanacağım galiba

yatak odamı beyaz yaptırıyorum

baza beyaz deri oldu bedline den aldım yataş pahalı geldi yatağın bir tarafı ortopedik bir tarafı visco

bakalım şansımıza

mutfakta tül kullanmak gerçekten zor

güneş alıyo mu mutfagın

mutfağıma pliseli gümüş parlak zebra yaptırdım çok hoş durdu stordan daha çok onu tavsiye ederim

üstüne fon olarak siyah ip perde kullanacağım galiba

yatak odamı beyaz yaptırıyorum

baza beyaz deri oldu bedline den aldım yataş pahalı geldi yatağın bir tarafı ortopedik bir tarafı visco

bakalım şansımıza

güneş alıyo onçin dantel perdeyi çıkarmak zorunda kaldım yazın, zebra falan bana göre değil ya :/ düz krem bi stor alabilirim dantel de kullanışsız olursa.

bedline çok duyulmuş bi marka ama hiç kullanan birini tanımıyorum iyidir herhalde, yataş pahalı gerçekten bi yatak vardı mağazada aa ne güzelmiş dedim 2250 dedi kadın :KK70:

Bayıldım bayıldım.:KK16:
Zaten başta english home ürünleri beni bitirdi. İngiliz tarzına bayılıyorum..
gülü güle oturun inşallah:nazar:

evin çok güzel bende hep ingiliz tarzı istedim ama olmadı az bişeyler kattım oturma odana
senin ev süper olmuş güle güle mutlulukla otur

Evini cok begendiiiim :) Canım mutlulukla huzurla otur,gelinlik topiğinden takip ediyorum seni aynı zamanlarda evlendik sayılır :) çeyizdi gelinlikti düğündü derken tüm telaşlar bitti ben hala inanamıyorum sen ne diyosun :) ?

Banyon bana bi fikir verdi:)
benim banyoma benziyo ama senin makinenin oldugu yere benim klazöt var benim makina mutfakta
ilerde bende o sekilde değiştirebilirim
biraz ugraştırır ama ...
ya bu mühendisler ne biçim prjoje ciziyo iç mimarlar gercekten cok beceriksiz...
ama seninkiler süper bayıldım evine

fransız tarzı döşemişsin evini masal gibi...

Evini cok begendiiiim :) Canım mutlulukla huzurla otur,gelinlik topiğinden takip ediyorum seni aynı zamanlarda evlendik sayılır :) çeyizdi gelinlikti düğündü derken tüm telaşlar bitti ben hala inanamıyorum sen ne diyosun :) ?

teşekkürleeeer :) evet ben de biliyorum seni :)) bitti ama ben pek bişey anlayamadım henüz :/ okullar açıldı alışmaya çalışıyorum okula trafiğe istanbula :KK70: hayaımda yeni olan evlilik değil de şehir ve okul gibi sadece :KK70:

senin nasıl gidiyor hayat?

Banyon bana bi fikir verdi:)
benim banyoma benziyo ama senin makinenin oldugu yere benim klazöt var benim makina mutfakta
ilerde bende o sekilde değiştirebilirim
biraz ugraştırır ama ...
ya bu mühendisler ne biçim prjoje ciziyo iç mimarlar gercekten cok beceriksiz...
ama seninkiler süper bayıldım evine

fransız tarzı döşemişsin evini masal gibi...

teşekkür ederim :)))

teşekkürleeeer :) evet ben de biliyorum seni :)) bitti ama ben pek bişey anlayamadım henüz :/ okullar açıldı alışmaya çalışıyorum okula trafiğe istanbula :KK70: hayaımda yeni olan evlilik değil de şehir ve okul gibi sadece :KK70:

senin nasıl gidiyor hayat?

teşekkür ederim :)))

evını cok begendım gule gule oturun inşallah... :KK16::KK16::KK16:

birşey soracagım evın kendının mı yoksa kıra mı??

bırde kaba taslak ne kadara mal oldu sana acaba?? bende tam bu aşamalardayım ama kampanyalı urunlerden mı alayım yoksa senın gıbı english home tarznda mı evımı döşeyeyım bılemedım... kırada olacagız bız o yuzden cok fazla harcama da yapmak ıstemıyorum senın soyleyeceklerın bana yol gosterıcı olacak :KK54:

evını cok begendım gule gule oturun inşallah... :KK16::KK16::KK16:

birşey soracagım evın kendının mı yoksa kıra mı??

bırde kaba taslak ne kadara mal oldu sana acaba?? bende tam bu aşamalardayım ama kampanyalı urunlerden mı alayım yoksa senın gıbı english home tarznda mı evımı döşeyeyım bılemedım... kırada olacagız bız o yuzden cok fazla harcama da yapmak ıstemıyorum senın soyleyeceklerın bana yol gosterıcı olacak :KK54:

kendi evim canım, benim evim çok masraflı değil aslında ucuz diyemem ama bu topikteki bi çok evle hemen hemen aynı fiyattadır belki daha bile uygundur.

kira olsaydı eşyalarımın sığması durumunda yine bunları alırdım farklı bir şeylere gönlüm elvermezdi açıkçası tabii sen bilirsin yine de.

tek tek yazayım başka merak ettiğin olursa sorarsın yine;

mutfak

beyaz eşyalarım:4500
mutfak masam:250

yatak odası takımı:5 bin

salon

köşe takımı: sanırım 1600 falandı
berjer: 600 civarı

yemek takımı: bunun tam fiyatını bilmiyorum çünkü sandalyelerin kumaşlarını değiştirdik. teşhirdeki kumaşla 2300 mü neydi kumaşlar değişince tam ne kadara mal oldu bilemiyorum 2700 falan olabilir

gerikalanı halı perde dekorasyon zevkine bağlı uyguna da yaptırabilirsin daha yüksek fiyata da. ben yatak odamın perdesini diktiriyorum şimdi 60a falan mal olacak iki kanat. yatak odasındakini küçük odaya alıcam. salondaki kanatlar english home tanesi 50 mi neydi. binlerce liraya perde yaptıran da var dediğim gibi tercih meselesi :)

kendi evim canım, benim evim çok masraflı değil aslında ucuz diyemem ama bu topikteki bi çok evle hemen hemen aynı fiyattadır belki daha bile uygundur.

kira olsaydı eşyalarımın sığması durumunda yine bunları alırdım farklı bir şeylere gönlüm elvermezdi açıkçası tabii sen bilirsin yine de.

tek tek yazayım başka merak ettiğin olursa sorarsın yine;

mutfak

beyaz eşyalarım:4500
mutfak masam:250

yatak odası takımı:5 bin

salon

köşe takımı: sanırım 1600 falandı
berjer: 600 civarı

yemek takımı: bunun tam fiyatını bilmiyorum çünkü sandalyelerin kumaşlarını değiştirdik. teşhirdeki kumaşla 2300 mü neydi kumaşlar değişince tam ne kadara mal oldu bilemiyorum 2700 falan olabilir

gerikalanı halı perde dekorasyon zevkine bağlı uyguna da yaptırabilirsin daha yüksek fiyata da. ben yatak odamın perdesini diktiriyorum şimdi 60a falan mal olacak iki kanat. yatak odasındakini küçük odaya alıcam. salondaki kanatlar english home tanesi 50 mi neydi. binlerce liraya perde yaptıran da var dediğim gibi tercih meselesi :)

anladım cnm cok sagolasın yazdıkların için ne guzel hepsı içine sınerek almışsın ama benım şoyle bı durumum var onceden cok gereklı olanları alıcam sonra yavaş yavaş ıkıncı planda kullanacaklarımı alıcam inşallah senın evın kendınınmiş ben kıaya gececegım için ole cok detaylı alamayacagım zaten nişanlımla bırlıkte alacagımız için cok acılmamam gerekıyor :KK45:

benım de beyaz eşyalar o cıvarda tuttu. mutfak masası için once ev olsun ona gore alırız hatta şuanda ilk aşamada o hesapta yok.yatak odası için o kadar butce ayıramayacagım yemek odasını da yaptırtmayı düşünüyorum. çünkü kumaş kılıflı olanları yanı düz inen modeller var ya nefret ettım artık onlardan alıp kumaşlı olacaksada kendım dıktırtecegım :) ama senınkıler cok hoşlar:KK16:

ayrıca perdelerın bu kadar ucuz oldugunu bılmıyordum aklımda bulunsun perdeler için english home ziyaret edilecek:KK9::KK9:

X