Aqualilly'nin Evi

ayy çok hoş çok zarif bir zevkin var..
çok güzel evin..
çok beğendim..

çok teşekkür ederim, beğenmenize gerçekten çok sevindim :))

Dekorasyon bilgi sahibi olduğum konulardan biri asla değil. Göz zevkim açısından seyirci olmayı ise seviyorum. Bu nedenle fikir almak veya paylaşmak adına bu konularda açılmış başlıklara da tavsiyem önerim eleştirim olmasını çok doğru bulmadığım için seyretmek ve okumakla yetiniyorum. Hani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın yanlışlığını bu konuda da olsa yaşamak istemediğim için.

Tarzı, rengi ne olursa olsun, kimimize göre "asla" denilecek şeyler, bir diğerimize göre "mutlaka" denilecek şeyler olabiliyor. Beğeniler, zevkler, renkler çok çok farklı, eğer öyle olmasa hepimiz aynı şeyleri kullanıyor olurduk ve hiç bir konuda hiçbir çeşitlilik olamazdı.

Herkesin evini veya eşyasını veya kullandığı herhangi birşeyi eğer burada paylaşıyorsa, mutlaka ki onu beğenerek, severek, emek emek, binbir kararsızlıkla, bin bir uğraşla, binbir çabayla ve ekonomik olarak da bazen çok fazla ödünler vererek onları bu hale getirmiştir düşüncesinden öte gitmeden ve kişiler adına onların bu mutluluklarını ve heyecanlarını hissederek, yürekten paylaşmaya çalışarak bakarım genellikle, fotoğrafı konulmuş şeylere.

O anda tek dileğim, şu anda sizin için de dilediğim gibi, insanların bu mekanları veya bu eşyaları en iyi günlerde, güle güle, mutlulukla, huzurla, sağlıkla kullanabilmeleri olur. Kendi beğenilerime göre veya ben olsaydım şeklinde bir düşünce içerisine ise neredeyse hiç girmiyorum desem yeridir.

Ancak bu defa yazmadan edemeyeceğim.

Bu nasıl bir evdir böyle yahu?!?!

Sadece fotoğraflarına bile bakarken kendimi bir masalın içinde buldum adeta. Hani çocukluğumuzda renkli masal sayfalarını çeviririz ve aynı anda o masalın içinde yaşarız ya, ya da sindy bebek tarzında bebek koleksiyonlarının evleri olur ya hani biz büyüklerin çocuklardan daha çok ayılıp bayıldığımız oyuncak evler, kendim de ancak fotoğrafların sonuna geldiğimde sanki kitabın son kapağını kapatmışım hissine kapıldığımda farkettim bu duygulara kapılmış olduğumu. Bir de fotoğrafıyla değil de, her boyutuyla bu evin içinde ve bu eşyaların arasında olmak nasıl bir duygudur? artık bu konudaki duygu ve düşüncelerimin taktirini de size bırakıyorum. Bayıldım herbirşeyine.

Görüntülerdeki tek eksik ise sadece pamuk prenses ve beyaz atlı prens bence...

Ne diyeyim, onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine... Mutlulukla ve sevgiyle kullanın.

çook ama çok teşekkürler, yazdıklarınızı okurken duygulandım inanın. gelinlik,ev, çeyiz gibi insanların binbir hayalle yaptıkları şeylere aldıkları eşyalara asla kendi zevkimi baz alarak yorum yapmamaya çalıştım şimdiye kadar. şükürler olsun aynı inceliği de çoğu zaman konularıma yorum yapan siz arkadaşlarımdan da gördüm.

hatta böyle sizinki gibi içten beğeniler içeren yorumları okudukça çok çok mutlu oldum, sevindim :) allah isteyen herkese gönlüne göre versin. bunlar evin ilk yerleşmiş fotolarıydı, zamanla ev yerleştikçe ve ben zaman buldukça yenilerini de eklemek istiyorum kısmetse. dilerim onları da beğenirsiniz :)

sevgiler, teşekkürler...

çok güzel bi yazı olmuş, üslubunuz çok etkileyici gerçekten...
aqualily çok çabaladı epey uğraştı, sıkı takipçisi olarak ve beğenerek izledik bizlerde...tarz pek bana uymasa da bu kadar emeğe tebrik sunulur elbette...inşallah güle güle otursun masal gibi evinde :)

canım benim ne güzel söylemişsin, tarzımızı zevkimizi bir yana bırakarak birbirimize destek oluyoruz burda, hepinize çok ama çok teşekkürler. hem güzel sözleriniz hem de bu süreçte destek olduğunuz için :)

aqualily'cim geçenlerde ikeada dolaşırken hep kulağını çınlattım biliyomusun :) mutfağındaki ferforje rafı görünce aaa aqualilynin rafından, sarkıt avize aaa aynısından beyaz ufak çerçeveler falan :)) ay ne yer etmişsin kız beynimizde...:) televizyonun yanında duran o bayz rengindeki fener varya, onu görünce oda hemen aklıma seni getirdi :)

:)) çenem durmuyordu hiç sorma aklıma geliyor da o hallerim kendimi adamıştım resmen. ikea evimin her şeyi oldu :KK70: aklınıza geliyorsam ne mutlu bana :))

size bi kaç düğün fotoğrafı getirdim bu arada :KK70:

557375_10151426060699012_524057981_n.jpg

488194_10151426061019012_1815819121_n.jpg

377260_10151426061084012_2078953234_n.jpg

291965_10151426059679012_1501408720_n.jpg

558561_10151426060344012_1466035054_n.jpg

hayırlı olsun güle güle oturun inşallah :nazar: bu arada yemek odası takımın tepe home yanılmıyorsam değil mi ben de bu takımı çok düşünmüştüm sonra kendimiz yaptırmaya karar verdik ama çok beğenmiştim ben de vintage tarzı çok beğeniyorum hatta mutfak önlüğün english home galiba:) o kadar gezdim ki artık tanıyorum çok ciciler zevkle yemekler yaparsın inşallah bak bunlar da benim mutfak takımımdan tepe home dan almıştım

$IMG_0715.jpg $IMG_0719.jpg

hayırlı olsun güle güle oturun inşallah :nazar: bu arada yemek odası takımın tepe home yanılmıyorsam değil mi ben de bu takımı çok düşünmüştüm sonra kendimiz yaptırmaya karar verdik ama çok beğenmiştim ben de vintage tarzı çok beğeniyorum hatta mutfak önlüğün english home galiba:) o kadar gezdim ki artık tanıyorum çok ciciler zevkle yemekler yaparsın inşallah bak bunlar da benim mutfak takımımdan tepe home dan almıştım

Eki Görüntüle 498085 Eki Görüntüle 498086

evet tepe home, sizin mutfak aksesuarlarınız şahaneymiş bu arada. tepsi, askılar, bardak altlıkları hepsine bayıldım takım olması da ayrıca hoş durmuş. benim mutfak takımıyla uyumlu bardak altlığım tepsim yoktu :/

sizin evinizi de merak etttim bu arada bayılacağıma eminim şu iki fotodan anladığım kadarıyla :))

bütün olarak çok uyumlu bir eviniz var ağız tadıyla oturmanız dileğiyle ama benim zevkime hiç uygun değil

teşekkürler, çok incesiniz :)

fotolar süper bayıldım yaa... hele o pembiş ayakkabılara bittim resmen :) aqualiliy nerde pembe görsem sen sanacam artık... herşeyin pembe oldu kız... :)

pembeyi seviyorum galiba :)

evet tepe home, sizin mutfak aksesuarlarınız şahaneymiş bu arada. tepsi, askılar, bardak altlıkları hepsine bayıldım takım olması da ayrıca hoş durmuş. benim mutfak takımıyla uyumlu bardak altlığım tepsim yoktu :/

sizin evinizi de merak etttim bu arada bayılacağıma eminim şu iki fotodan anladığım kadarıyla :))

onlar nihale aslında:) tepe home un bu tarzını beğeniyorum ya bir şey alıyorsan farklı eşyalarında aynı desenleri bulabiliyorsun mesela askı ve tepsi takım değil ama uyumlu oldu. yalnız benim sadece mutfağımda vintage esintisi var mutfak benim en sevdiğim yer hep ordayım:) evimin diğer yerleri modern çok istedim mutfağım gibi olmasını da işte eşimle azcık çekiştik o konuda e ona da haksızlık etmiyim dedim.

zevkimiz uyuşuyor sanırım sizinle ben çok beğendim evinizi çünkü, tekrardan ağız tadıyla oturun dilerim... evimin fotoları ilk zamanlarındayken var biraz boş:) aksesuar vs sonradan aldım son halini de çekerim bir ara sizin için... ayrıca düğün fotolarınız da çok hoş gelinliğinizin arkasındaki pembe fiyonka bayıldım çok cici:)

onlar nihale aslında:) tepe home un bu tarzını beğeniyorum ya bir şey alıyorsan farklı eşyalarında aynı desenleri bulabiliyorsun mesela askı ve tepsi takım değil ama uyumlu oldu. yalnız benim sadece mutfağımda vintage esintisi var mutfak benim en sevdiğim yer hep ordayım:) evimin diğer yerleri modern çok istedim mutfağım gibi olmasını da işte eşimle azcık çekiştik o konuda e ona da haksızlık etmiyim dedim.

zevkimiz uyuşuyor sanırım sizinle ben çok beğendim evinizi çünkü, tekrardan ağız tadıyla oturun dilerim... evimin fotoları ilk zamanlarındayken var biraz boş:) aksesuar vs sonradan aldım son halini de çekerim bir ara sizin için... ayrıca düğün fotolarınız da çok hoş gelinliğinizin arkasındaki pembe fiyonka bayıldım çok cici:)

big bang theory mi seviyoruz bir de :KK66: ben de it crowd hayranıyımdır:)

tepe home'dan mutfak aksesuarı nerdeyse hiç almadım ama çok beğenirim mutlaka bakarım ne gelmiş ne varmış diye :))

ben de her türü severim aslında klasik, modern, country, vintage yeter ki evin bir tarzı olsun, sahibini yansıtsın. benim bu fotolar da evin yerleştiği günkü fotoları zamanla daha iyi olacaktır diye düşünüyorum yerleştikçe, içinde yaşandıkça.

sizin fotolarınızı da merakla bekliyorum :))

gelinliğime gördüğüm anda bayılmıştım çok neşeli di mi :) klasik dantelli gelinlikler de güzel çok beğenyorum ama bu gelinlik tam benlik dedim görür görmez :KK70:

sheldon cooper ♥ keşke ev arkadaşım olsa :KK70:

detaylar yavaş yavaş başlamış sanırım düğün yorgunluğu anca çıkıyor değil mi
ben çok pişman oldu mutfak masasına örtü aldığım için senin gibi runnerini alabilirdim ykadım bide bişey varmış gibi geri verirdim
ve 3 tane sandalye minderi vardı aynı pembe çiçekli örtünün aldım onları başka yokmuş
sonrada mutfak masamı buldum onunda 3 tane sandalyesi var şansa bak biri daha genişde gerçi olsun
yatak odası dekorasyonunda güzel yatak başına tablo vs astın mı
bende kararsızım da ne yapsam diye

detaylar yavaş yavaş başlamış sanırım düğün yorgunluğu anca çıkıyor değil mi
ben çok pişman oldu mutfak masasına örtü aldığım için senin gibi runnerini alabilirdim ykadım bide bişey varmış gibi geri verirdim
ve 3 tane sandalye minderi vardı aynı pembe çiçekli örtünün aldım onları başka yokmuş
sonrada mutfak masamı buldum onunda 3 tane sandalyesi var şansa bak biri daha genişde gerçi olsun
yatak odası dekorasyonunda güzel yatak başına tablo vs astın mı
bende kararsızım da ne yapsam diye

evet evet yavaş yavaş yerleşiyorum yerleştikçe evdeki eşyaların yerlerini değiştiriyorum. eşyalar tam manasıyla yerlerini bulmaya başladı artık.

bugün bi çılgınlık yapıp yatak odasına fon perdelik kumaş aldım. ikea'dan aldığım perde taktığımdan beri gözüme soluk geliyordu, zaten yatak odam çok sade mobilyalarımdan dolayı perde dikkat çekici olsun diyordum güzel bi kumaş aldım bakalım diktirince paylaşırım fotoları :) ordaki perdeyi de çocuk odasına asıcam, yatak odamın duvarlarında bi şey yok sadece o melekli pano var başucumda çok bi şey de istemiyorum sanki :/ düğün fotolarımı bastırmadım henüz onları alayım elime de bakalım asarım belki yatak odasına da.

açıkçası yatak odasının duvarlarında pek bi şey istemiyorum, sanki dikkat dağıtıcı oluyor uyumakta zorlanıyorum duvarlar dolu olunca giriş ve ara için fotoğraf kullanmak istiyorum tablo işini de zamana bıraktım gördükçe alıcam artık.

kitaplık da beğendik bi ara ikeaya gidip alıcaz bu evin yerleşmesi bahara kadar sürer gibi geliyor :KK70:

sen naptın taşındın mı? evin fotolarını paylaşsan senin evi de elbirliğiyle yerleştirirdik aslında :KK70:

yeni üye oldum şimdi baktım evinize gerçekten çok hoş baktıkça içim açıldı.....allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin...

Öncelikle güle güle oturun :nazar:
5. sayfadaki koridor halını çok beğendim :)
18. sayfadaki duvar saatini de çok beğendin :)
24. sayfada tv ünitesi çok şeker ya pembiş pembiş bayıldım ona
Yatak odan harika
Oturma grubun ve mutfağın da çok güzel çok beğendim :)
:nazar::nazar:

evet evet yavaş yavaş yerleşiyorum yerleştikçe evdeki eşyaların yerlerini değiştiriyorum. eşyalar tam manasıyla yerlerini bulmaya başladı artık.

bugün bi çılgınlık yapıp yatak odasına fon perdelik kumaş aldım. ikea'dan aldığım perde taktığımdan beri gözüme soluk geliyordu, zaten yatak odam çok sade mobilyalarımdan dolayı perde dikkat çekici olsun diyordum güzel bi kumaş aldım bakalım diktirince paylaşırım fotoları :) ordaki perdeyi de çocuk odasına asıcam, yatak odamın duvarlarında bi şey yok sadece o melekli pano var başucumda çok bi şey de istemiyorum sanki :/ düğün fotolarımı bastırmadım henüz onları alayım elime de bakalım asarım belki yatak odasına da.

açıkçası yatak odasının duvarlarında pek bi şey istemiyorum, sanki dikkat dağıtıcı oluyor uyumakta zorlanıyorum duvarlar dolu olunca giriş ve ara için fotoğraf kullanmak istiyorum tablo işini de zamana bıraktım gördükçe alıcam artık.

kitaplık da beğendik bi ara ikeaya gidip alıcaz bu evin yerleşmesi bahara kadar sürer gibi geliyor :KK70:

sen naptın taşındın mı? evin fotolarını paylaşsan senin evi de elbirliğiyle yerleştirirdik aslında :KK70:

aslınd ayatak odası boş olması güzel

ben süpriz yapacağım evimi size dermişim
evde ki bilgisayarım bozuk tamirde iş yerinden de atmam sıkıntı
ve son halinin fotosu bile yok elimde
çok iş var daha aslında
storlar takıldı bir
taşınayım da atacağım fotoları ama benim iş de epey zaman sürer yerleştirmesi

yeni üye oldum şimdi baktım evinize gerçekten çok hoş baktıkça içim açıldı.....allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin...

hoşgeldin kadınlar kulübüne :)) teşekkür ederim güzel dileklerin ve beğenin için amin inşallah hepimiz evlerimizde ağız tadıyla oturalım inşallah :))

Öncelikle güle güle oturun :nazar:
5. sayfadaki koridor halını çok beğendim :)
18. sayfadaki duvar saatini de çok beğendin :)
24. sayfada tv ünitesi çok şeker ya pembiş pembiş bayıldım ona
Yatak odan harika
Oturma grubun ve mutfağın da çok güzel çok beğendim :)
:nazar::nazar:

teşekkür ederim, ailenin evi de benim forumda en beğendiğim evlerden biridir daha önce de yazmıştım :))

koridorum henüz boş sayılır bakalım ilerleyen zamanlarda orası için de aklımda bi şeyler var paylaşırım burdan gelişmeleri :)

aslınd ayatak odası boş olması güzel

ben süpriz yapacağım evimi size dermişim
evde ki bilgisayarım bozuk tamirde iş yerinden de atmam sıkıntı
ve son halinin fotosu bile yok elimde
çok iş var daha aslında
storlar takıldı bir
taşınayım da atacağım fotoları ama benim iş de epey zaman sürer yerleştirmesi

ben de mutfağa stor takıcam galiba elimde dantel bi perde var aslında kışın kullanırım diye düşündüğüm ama ocak pencerenin yanında olunca yağ sıçrıyor bi şey oluyor kullandığım perdemi yıkadım bile şimdiden :/

benim evde de ufak tefek bir sürü iş var kolay gelsin tüm yerleşenlere :KK70: bekliyorum yine de fotoları :))

X