- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
adana'da annem küçük çaplı bir araştırma yapmış dikim için 600-750 lira arasında fiyat vermişler kumaşlar hariç. yine de bilemiyorum gidip diktikleri gelinlikleri görmem lazım. ne çok iş bekliyor beni :/ forumda arkadaşlardan birinin eklediği bi gelinlik dikkatimi çekti
Eki Görüntüle 328180 bu da benim gelinliğin arkası benimkinin kuyruğu daha uzun acaba diğer fotoğraftaki gibi yaptırsam kır düğününde daha mı rahat ederim diye düşündüm? bir de ilk gelinlikte (beyaz olan) tül mü kullanılmış? duruşu nasıl sizce? taftadan korkmaya başladım çabuk kırıştığını söylüyor herkes ki fotoğrafta bile kırışık zaten gelinlik dikkat ettiyseniz.
beyaz diktireceğim uçuk pembe kuşak kullanacağım ona göre düşünebilirsiniz.
Eki Görüntüle 328180 bu da benim gelinliğin arkası benimkinin kuyruğu daha uzun acaba diğer fotoğraftaki gibi yaptırsam kır düğününde daha mı rahat ederim diye düşündüm? bir de ilk gelinlikte (beyaz olan) tül mü kullanılmış? duruşu nasıl sizce? taftadan korkmaya başladım çabuk kırıştığını söylüyor herkes ki fotoğrafta bile kırışık zaten gelinlik dikkat ettiyseniz.
beyaz diktireceğim uçuk pembe kuşak kullanacağım ona göre düşünebilirsiniz.