selam kızlar,
çeyizdi, nişan alışverişiydi hayat akıp gidiyordu ama aklımda hep o soru vardı peki ya gelinlik?
çok güzel gelinlikler gördüm, gerek normal hayatımda gerek internette; çok da gelinlik beğendim Allah var ama hiç biri için "işte bu" diyemedim taa ki dün geceye kadar. metanira ile mesajlaşmalarımız sırasında onun kır düğünü başlıklarından birine eklediği gelinlik modellerini görüp beğenerek markayı araştırmaya başladım. derken gelinlik konusunda fikirlerine ve bilgisine hayran olduğum minenes yine aynı marka ile ilgili düşüncelerini belirtince google'dan elimden geldiğince görsel taramaya başladım ve sonunda "o" gelinliği gördüm. gecenin 1'i falandı ama o an yüzüm aydınlandı. şimdiye kadar gelinlik alanlardan hep aynı şeyi duymuşumdur "bu gelinliği gördüm ve tamam dedim aramayı bıraktım". bana neden öyle olmuyor diye düşünüyordum evet çok fazla gelinlik modeli beğeniyordum ama dönüp dolaşıp bilgisayarıma indirdiğim fotoğraflara bakınca gözüme hepsi aynı gibi geliyordu.
artık öyle değil bu gelinliği istiyorum, Allah'ın izniyle de diktireceğim. yalnız gelinliğin kumaşı konusunda bazı sorular var aklımda. gelinlikçiye fotoğrafı gösterip, kendimi teslim etmek istemiyorum. öyle bir durumda eminim gelinliğin üst kısmındaki ipeksi tülden kısmı perde tülüyle yapacaktır. bu kadar yumuşak bu kadar zarif bir gelinliği en iyi şekilde diktirmek için elimden geleni yapacağım. sizin de fikirlerinize, modaevi ve kumaş önerilerinize ihtiyacım var.
allah hepimize istediği gelinliği giymeyi, mutlu huzurlu evinde oturmayı nasip etsin. amin
metanira ve minenes'e de bu gelinliği bulmamda vesile oldukları için çok ama çok teşekkür ederim.
işte gelinliğim
Eki Görüntüle 314390 gelinliği kırık beyaz ya da krem rengi diktirmek istiyorum allah'ın izniyle. kuşağı yine bu pembeden olmasını istiyorum. ayakkabılar için daha önceki bir gönderide de yazdığım gibi nr 39'u düşünüyorum. kuşakla aynı tonlarda bir ayakkabı olabilir, yine aynı renk buketle de kombinleyebilirim. boğacağını düşünürsem saçımda ve kuşağımda pembeyi, buket ve ayakkabımda daha canlı bir renk kullanabilirim.
ayrıca bu gelinliği kolsuz değil de düşük kol diktirebilirim. koltuk altından değil sadece omuzdan hafif bi kulakçıkla omuz başlarımı örtebilirim bilemiyorum ona henüz karar vermedim.
saçım için doğal bir topuz düşünüyorum. açık bırakmayı isterdim ama adana'nın yaz sıcağında imkansıza yakınsıyor bu isteğim. fotoğraftaki gibi doğal bir saç düşünüyorum. sımsıkı toplu ve taralı değil evden çıkarken toplanmış gibi olsun istiyorum.
kır düğünü demek bana göre açık mekanda salon düğünü yapmak demek değil. pastasıyla, gelinlikle, saçla, makyajlar, mekanın dekorasyonuyla salon düğününden çok farklı olmalı.
Eki Görüntüle 314407 Eki Görüntüle 314408 pasta modelleri bunlar var aklımda.
takı olarak şu tarz çiçekli böcekli şeyler
Eki Görüntüle 314431 Eki Görüntüle 314432 Eki Görüntüle 314444 daha nişanımız bile olmadı bu arada :) allah'ın izniyle şu nişanı bi atlatalım tamamen düğün işine yoğunlaşayım, tüm hazırlıklarımı burdan paylaşmak istiyorum. hem belki birilerine yol gösterir hem de sizin fikirleriniz benim için aydınlatıcı olur.
şimdilik bu kadar, sevgiler...