Herkese merhaba özelden yazanlar olmuş tek tek dönemiyorum siteye de girmiyorum açıkçası. Ama toplu olarak yanıtlayım bir seneyi geçti çünkü anlatıp kayboldu olmak istemem. Öncelikle yaptırıp şikayeti olanlar da olmuş ben doktor değilim böyle durumlarda doktorunuzla görüşmelisiniz internetten çözüm aramayın. Ben doktorumla hala görüşüyorum ufak bir burun dolgusu yaptırdım ama artık burdan paylaşmayacağım çünkü nedense birileri her konu da muhalefet oluyor :) ben yaptırdığım uygulamaların hiçbirinde ve ya sonrasında bir sorun yaşamadım. Çok şükür. Aquafillingime ne oldu sorusuna gelince ben 5 kilo verdim doğal olarak o da küçüldü başından beri tüm paylaşımlarımı samimiyetle yapıyorum silikon yaptıranlar linç etmiş olsa da kimseyi kandırmadan olanları söylüyorum ki sizlere bir yardımım olsun.
Tabibi tamamen kaybolmadı ama gözümde alıştı eşime kalsa önümüzdeki yaza tekrar biraz yaptırmamı tavsiye ediyor çünkü çok doğal ve ellediğinde silikon değil bu da erkeğin hoşuna gidiyor :) şuan spor yapıyorum ekletme yaptırır mıyım bilemiyorum çünkü doların çıkmasıyla maliyet artıyor. Kilo veren bir insan değilseniz daha uzun süre tatmin yaşarsınız boyutundan. Doktorum İstanbul da özgür leylek di lütfen Yaptırıp vücudunuzda olan herşeyi buna bağlamayın mutlaka doktora gidin.
Kendiniz için doğru olanı seçin herkesin vücudunu isteğini ben bilemem ben sadece kendi yaşadıklarımı fikir olsun diye paylaşıyorum.
Hoşçakalın
Tabibi tamamen kaybolmadı ama gözümde alıştı eşime kalsa önümüzdeki yaza tekrar biraz yaptırmamı tavsiye ediyor çünkü çok doğal ve ellediğinde silikon değil bu da erkeğin hoşuna gidiyor :) şuan spor yapıyorum ekletme yaptırır mıyım bilemiyorum çünkü doların çıkmasıyla maliyet artıyor. Kilo veren bir insan değilseniz daha uzun süre tatmin yaşarsınız boyutundan. Doktorum İstanbul da özgür leylek di lütfen Yaptırıp vücudunuzda olan herşeyi buna bağlamayın mutlaka doktora gidin.
Kendiniz için doğru olanı seçin herkesin vücudunu isteğini ben bilemem ben sadece kendi yaşadıklarımı fikir olsun diye paylaşıyorum.
Hoşçakalın