Neden silikon degil aquafilling tercih ettim cünkü biraz büyüsün ve doğal dursun istedim ama en önemli nedeni dikiş izi asla istemiyor olmamdı. Çok araştırdım antalya da yaşıyorum burda iyi yapan birini bulamadım aquafilling firmasıyla görüştüm Op. Dr Özgür Leylek eğitimcimiz ona sorun dediler. Bende direk özgür beyin yapmasını istedim uygulamayı. Kendisi diğer doktorlara eğitim ve sertifika veriyor işi en iyi bilenlerden biri. Zaten ilk görüşmemizde ikna oldum bir gün sonra gittim yaptırdım aynı gün döndüm. Anesteziyi diğer doktorlar gibi cok yüksek vermediği icin göğüslerimiz başta şişip sonra inmiyor şuan ilk yaptırdıgım gün gibi hic degismedi ödem bile olmadı diyebilirim. Uygulama 1,5 saat falan sürüyor lokal anestezi uygulama sırasında hafif acı duydum ama cıktıgımda gidip avm gezdim biraz öyle söyleyim. Bana 3 kutu uygulandı her kutu 100 cc ama keske 4 kutu uygulatsaymışım burda okuduklarım yüzünden korktum enfeksiyon olur mu görüntü nasıl olcak falan diye ama cok şükür birşey yok. Şöyle söyleyim çok büyük göğüs istiyosanız sarkıksa gidin silikon yaptırın dogal olsun iz kalmasın görmek istiyorum ameliyatsız bitsin cabucak iyileşeyim diyorsanız aquafilling. Ama mutlaka iyi bir hekime yaptırın o kadar da basit bi işlem degil. Legal malzeme kullanan sertifikalı doktor olsun ucuza kaçmayın yoksa geri dönüşü olmaz. Sorularınız varsa sorabilirsiniz doktora ulasmak isterseniz özelden verebilirim numara adres bilgilerini.
Son düzenleme: