Cin olmadan adam carpmaya çalışanlar türedi.
Yalan da zeka işi cidden.
Siz yalanlari anliyorsunuz anlamasaniz :/
Insanlik bozuldu.
Her marka giyen elit olmuyor.
Her iphone taşıyan insan olamıyor.
Durumu kurtarma yalanları yerine samimiyet ihtiyacimiz olan.
Hayır bi de piskinler.
Sorgulamalariniza devam edin maalesef savunma şart.
Sanırım dediğiniz gibi aradığım şey samimiyet.
Bu adam bana dese ki kan tahlili garanti olsun diye istedim ama zaten her şeyin yolunda olduğunu düşünüyorum, çıkmadıysa çocugu da tekrar zorlamayalım, bir şey olursa yine gelirsiniz.
Eyvallah.
Yada kargo elemanı dese ki kusura bakmayın, 9u 6 görüp orada beklemişim, insanlık hali arkadaşım, sizin de işiniz zor, yorgunluk normaldir...
buna da eyvallah...
ama bu çiğ yalanlarla her yerden kalitesizlik akıyor...
Ben de daha geçen gün bir büfeye gittim, 20 liralık kontur istedim. 30dan başlıyor dedi. Tamam dedim otuz olsun.Her zmn alışveriş yaptığım kocaman mahalle bakkalım hep iyidir selam verir güler 3 kere bir kadını kasaya oturtmuşlar kartla ödeme yapıyorum fiyatı yukarı yuvarlıyor, 5 kurus 10 kurus 15 kuruş
4. ye adama o kadını ordan kaldır dicem kendi utanmıyor o parayla zengin olucam sanıyor gülermisin ağlarmısın ülke olarak toptan kafayı yedik bence herkes kendine dikkat etsin
Hanefendi lutfen izmir cigliye diyorsuniz Ben burada doğdum büyüdüm laf ettirmem insanları aşağılamaya bırakın buraya sonradan gelen ozelikle güvenlikli Siteler de oturanlar buranın yerli halkına aşağılayıcı bakışlarla bakıyorlar Geçen gün markette karşılaştım bu durumla. Sirf altima salvar tarzi don giydim diye normalde sort giyerim disarda suslu moderen giyinirim o gun acil cikmistim.Cidden çirkef olmaya zorluyorlar insanı.
Başka türlü böyle aptal yerine koyduklarıyla kalıyorlar..
İki örnek verme sebebim de bu zaten. Bu çiğliğin eğitimle, konumla, memleketle hiç bir şeyle alakası yok.
Tamamen karaktersizlik. De nasıl bu kadar ayan beyan? Hiç mi utanma yok?
kucuk şeyler farkındayım. Ama çok sık olmaya başladı... gerçekten ahlak olarak bozulma bu kadar hızlandı mı?
Ablacım yalnız arkadaşımız İzmir Çiğli dememiş alıntıladığın mesajda, çiğlik'ten bahsetmiş, çiğlik yersiz yakışıksız davranışta bulunmak demektir, örnek cümle içinde kullanalım "yan komşum çok konuşan, hadsiz ve çiğ bir adamdı." gibiHanefendi lutfen izmir cigliye diyorsuniz Ben burada doğdum büyüdüm laf ettirmem insanları aşağılamaya bırakın buraya sonradan gelen ozelikle güvenlikli Siteler de oturanlar buranın yerli halkına aşağılayıcı bakışlarla bakıyorlar Geçen gün markette karşılaştım bu durumla. Sirf altima salvar tarzi don giydim diye normalde sort giyerim disarda suslu moderen giyinirim o gun acil cikmistim.
Buranin yerlileride gayet okumuş görmüş insanlar. LUTFEN RICA EDIYORUMMune abla bu konuda yorumunu rica ediyorum lutfen Mune ablacım...
Türkçe bildiğinize emin misiniz?3nity cigli egitim arastirmaya gittiyseniz oranin acili sorunlu size hak veriyorum. Hastane yeni oldugu icin anca oturuyor bimer sikayet edin
Ablacım yalnız arkadaşımız İzmir Çiğli dememiş alıntıladığın mesajda, çiğlik'ten bahsetmiş, çiğlik yersiz yakışıksız davranışta bulunmak demektir, örnek cümle içinde kullanalım "yan komşum çok konuşan, hadsiz ve çiğ bir adamdı." gibi
yalan illa oluyor hayatta. yalanı hiç sevmem! diyen bile diyordur.
ama bu kadar kolay yalan söylemek neden anlamıyorum. sonuçta afedersin sana giren çıkan yok ne diye yalan söylüyorsun.
dr acaba korkusunda mı yalan söyledi diye düşündüm. hani şiddet olaylarından ötürü. ama siz de sağlıkçısınız bildiğim kadarıyla nasıl yaklaşmanız gerektiğini bilirsiniz. hoş olmamış yani.
bana da gelmeden geldik diyen denk geliyor son zamanlarda. Anlamıyorum kapıya gelip onu yapıştırıp gitmenin mantığı ne? Evdeyim ve zil çalınmadı bile.
İki kere okudum mesajı ne demişim İzmirlilere diye :) teşekkür ederim.
Evim müstakil dubleks gelen kargoda modemdi kücük. Genelde kitap veya bir iki bluz vs dir siparişlerim. Ama neden evde olduğum günler geldik bulamadık etiketi buluyorum çözemedim bir türlü adamlar kapıyı çalmadan yapıştırıp gidiyor resmenVe ben burada adam arabadan inmeye yürümeye üşendi muhtemelen dedim diye, hadi canım neden adam kapıya kadar gelip yalan söylesin diyen oldu :)
Eviniz asansörlü değil ve paket ağırsa taşımamak için olabilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?