aptal yerine konmak

Sanırım dediğiniz gibi aradığım şey samimiyet.
Bu adam bana dese ki kan tahlili garanti olsun diye istedim ama zaten her şeyin yolunda olduğunu düşünüyorum, çıkmadıysa çocugu da tekrar zorlamayalım, bir şey olursa yine gelirsiniz.
Eyvallah.
Yada kargo elemanı dese ki kusura bakmayın, 9u 6 görüp orada beklemişim, insanlık hali arkadaşım, sizin de işiniz zor, yorgunluk normaldir...
buna da eyvallah...
ama bu çiğ yalanlarla her yerden kalitesizlik akıyor...

Gözumuzun önünde hep yalanlar var maalesef.
Evlilik programlari, diziler, ünlüler , siyasiler bu yalancilar sayesinde ulkecek toplumsal yozlaşma zirvesindeyiz ( iyileri tenzih ediyorum )

Sosyal medyada orta çap ünlü resmi ile profil açan insanlar var.

Sosyal medyada " ben çoook iyi yaşıyorum, yiyorum " diye yemek paylaşan bi kitle var.

Gerçek hayata da entegre ettiler

Ben sosyal hayatımda da bozuyorum artık :)

Eskiden susardım şimdi direkt yüzüne vuruyorum ama bazıları diretiyor kafa atmamak için zor tutuyorum.

En basiti. İnstagramı olan bir arkadaşım sanırım bir şeyler saklamak için eklememiş bizi. Otururken foto paylaştı kızzz senin insta mı var ekleşelimm dur dedim.

Yokluyorum ne zamandır var?? 15 gün oldu yaaaa diyor

Şöyle göz attım ilk foto 7 ay öncesine ait:) eskiden olsa görmezden gelir kapatırdım konuyu.

Dün direk masada herkesin ortasında. 15 gün önce yaa dedikten 1-2 dk sonra eee ilk foton 7 ay öncesine ait nasıl 15 gün oldu açalı??

Sessizlik :)

Yüzlerine vurun. Çekinmeden yılmadan:)) bir gün anlayacaklar aptallık etmiyoruz sadece iyi niyetli bireyleriz :) ben dim:) artık fenayım :)))

Ben de daha geçen gün bir büfeye gittim, 20 liralık kontur istedim. 30dan başlıyor dedi. Tamam dedim otuz olsun.
30 kontur,1 lira da işlem bedeli dedi. Tamam deyip kredi kartı uzattım. İki lira da kart bedeli alacakmis!
Acil olarak konture ihtiyacım vardı ama uyuz olduğum için bıraktım oraya. Alt tarafı kontur yani, interneti olan bir yerde iki dakikada yüklenecek birseyden yaptıklarına bak...

Ayrıca Instagramdan hediye sipariş etmiştik. Kadın emek vermiş,vaktinde göndermiş. Bekle bekle günler geçti kargo yok. PTT kargo gelmiş, adresi bulamamış (daha önce milyon kere bulmuşlardı) ,kargoda yazan telefonumuzu aramamislar, şehrin bir ucundaki adres bulunamayan kargo bilmemneresine gitmiş . Oradan da bulunmamış, orda da bizi aramak akıllarına gelmemiş, kargoyu biraz bekletip göndericiye geri göndermişler.
Biz de bir özel gün kutlaması için istemiştik. Kargo'nun geleceği olmayınca kiytirik son saniye hediyesi almak zorunda kaldık . Kadına da dedik "kusura bakmayın, tekrar yollamayın ihtiyaç kalmadı"
Hem kadın mağdur oldu hem biz.
Sırf kargocu 'adresi bulamadım' telefonu açmadığı için.
Çok sinir bozucu gerçekten.

Bunlar senin şahsına yapılan şeyler değil. Üzerine alınmana gerek yok.
Genel olarak insanlar maalesef ki böyle.
Misal kargocu çocuk muhtemelen yanlış gördü ama bu şekilde kargo sahibinin onu şikayet etme ve patrondan azar işitme ihtimali artıyor. Napıyor bu durumlarla karşılaşmamak için adres yanlış diyor.
Aynı şekilde doktor da öyle. Çocuğun kolundan kan almaya uğraşılmış ama alınamamış. Sen durumun farkında olduğum için olgunlukla karşılıyorsun ama yakın zamanda çocuğun ateşi düşmedi diye doktorun kafasında kaldırım taşı kıran hasta yakını var. Doktor da ortalık hiç karışmasın şimdi durduk yerde diyo. Sana gördüm deyip geçiştiriyor.
Yani kimsenin seni aptal yerine koyduğu yok. Herkes kendini kurtarma derdinde

Kargoda aynı sorunu düzenli olarak yaşıyorum.
Her seferinde bulamadık diyorlar ben evdeyken.
Defalarca sikayet ettim ama nafile.
Sürekli alışveriş yaptigim site kargo şirketini degistirse bayram edicem.

Hanefendi lutfen izmir cigliye diyorsuniz Ben burada doğdum büyüdüm laf ettirmem insanları aşağılamaya bırakın buraya sonradan gelen ozelikle güvenlikli Siteler de oturanlar buranın yerli halkına aşağılayıcı bakışlarla bakıyorlar Geçen gün markette karşılaştım bu durumla. Sirf altima salvar tarzi don giydim diye normalde sort giyerim disarda suslu moderen giyinirim o gun acil cikmistim.
Buranin yerlileride gayet okumuş görmüş insanlar. LUTFEN RICA EDIYORUM MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla bu konuda yorumunu rica ediyorum lutfen MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablacım...

3nity cigli egitim arastirmaya gittiyseniz oranin acili sorunlu size hak veriyorum. Hastane yeni oldugu icin anca oturuyor bimer sikayet edin

Beni asiri sinir eder böyleleri. Susa susa sisiyorum bundan böyle cemkiriyorum :)

Ablacım yalnız arkadaşımız İzmir Çiğli dememiş alıntıladığın mesajda, çiğlik'ten bahsetmiş, çiğlik yersiz yakışıksız davranışta bulunmak demektir, örnek cümle içinde kullanalım "yan komşum çok konuşan, hadsiz ve çiğ bir adamdı." gibi

İki kere okudum mesajı ne demişim İzmirlilere diye :) teşekkür ederim.

yalan illa oluyor hayatta. yalanı hiç sevmem! diyen bile diyordur.
ama bu kadar kolay yalan söylemek neden anlamıyorum. sonuçta afedersin sana giren çıkan yok ne diye yalan söylüyorsun.
dr acaba korkusunda mı yalan söyledi diye düşündüm. hani şiddet olaylarından ötürü. ama siz de sağlıkçısınız bildiğim kadarıyla nasıl yaklaşmanız gerektiğini bilirsiniz. hoş olmamış yani.

kargoculara sinir oluyorum. geçen gün netten tabak takımı felan aidki da firlayip atti gitti. bizde geri gönderdik. bide adrese hiç bakmaz.. yanlış adres yaziyo. ben çok gördüm onu.

bana da gelmeden geldik diyen denk geliyor son zamanlarda. Anlamıyorum kapıya gelip onu yapıştırıp gitmenin mantığı ne? Evdeyim ve zil çalınmadı bile.

Sağlık personeli olduğumu söylemedim.

Ayrıca Doktor niye korksun :) korksa hemşire korkardı, 5 kez girdi iğneyle 3 yaşındaki çocuğun koluna.
İçinde döndürdüğü damar aradığını da saymıyorum.
Lab ın aldığı kanla çalışamadığını da ilk o söyledi.
Korksa o korkardı.
Gidip de 3 yaşındaki çocuğa 5 kere iğne soktu, kan aldı o kanı da çalışamadılar diye onu şikayet etmem onun için daha olasıydı.
Doktor tamamen başından savmak ve gereksiz tahlil istediğini düşünmüş olmayayım diye geçiştirdi.. o yalan söylediğini bile düşünmüyordur :)

bana da gelmeden geldik diyen denk geliyor son zamanlarda. Anlamıyorum kapıya gelip onu yapıştırıp gitmenin mantığı ne? Evdeyim ve zil çalınmadı bile.

Ve ben burada adam arabadan inmeye yürümeye üşendi muhtemelen dedim diye, hadi canım neden adam kapıya kadar gelip yalan söylesin diyen oldu :)
Eviniz asansörlü değil ve paket ağırsa taşımamak için olabilir :))

Evim müstakil dubleks gelen kargoda modemdi kücük. Genelde kitap veya bir iki bluz vs dir siparişlerim. Ama neden evde olduğum günler geldik bulamadık etiketi buluyorum çözemedim bir türlü adamlar kapıyı çalmadan yapıştırıp gidiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…