- 6 Eylül 2016
- 156
- 223
- 33
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen kargoyu arıyorsun orda dağıtıma çıkmadan önce numara değişikliği yapıyorlar ya. Ben kargo şirketinden birinin yaptığını düşündüm o nedenle.
Yani bilemiyorum bi insanın pişkin pişkin bu kadar basit şeyi anlamayacagini düşünüp yalan soyleyebilecegine inanmak istemiyorum belki de.
Zaten en buyuk sorun oCarladığımda çok var... ama yoruldum artık.
İnsanlara bağıra çağıra işimi yaptırmak istemiyorum.
Bir de gerçekten ben her şeyi kuralına göre yapmaya çalışırken bir başkasının hiç bir şeyi takmadan savsak hareket etmesine de katlanamıyorum artık...
Zaten en buyuk sorun o
En cok trafikte yasiyorum
Eczaneye bile gidrcek olsam hani acil bir is icin arabami sokak ortasina birakmam yoldan gecen insanlari dusunup park yeri ararim vs vs ama millet bakkaldan sigara alacak yola birakiyor arabayi gidiyor , trafik felc
Cunku biz salagiz baskalarina saygi duydugumuz icin , beyinsiziz kurallara uydugumuz icin
O kadar sinirleniyorum ki gercekten medeniyeti hicbir zaman ogrenemeyecek bu toplum
Bu salakca parki genelde erkekler yapıyor .Gecemiyorsun gelip birde ,arabayi duzeltip haltmis gibi gecebilirsin artık diye yılısikca cevap vereni de var .Düzgun koysan gecerdim sana mi soracam .Zaten en buyuk sorun o
En cok trafikte yasiyorum
Eczaneye bile gidrcek olsam hani acil bir is icin arabami sokak ortasina birakmam yoldan gecen insanlari dusunup park yeri ararim vs vs ama millet bakkaldan sigara alacak yola birakiyor arabayi gidiyor , trafik felc
Cunku biz salagiz baskalarina saygi duydugumuz icin , beyinsiziz kurallara uydugumuz icin
O kadar sinirleniyorum ki gercekten medeniyeti hicbir zaman ogrenemeyecek bu toplum
Bizim burda da kadinlar cok yapiyorBu salakca parki genelde erkekler yapıyor .Gecemiyorsun gelip birde ,arabayi duzeltip haltmis gibi gecebilirsin artık diye yılısikca cevap vereni de var .Düzgun koysan gecerdim sana mi soracam .
Ben cok sinirli biriyim durup iner dalarim .Daha dogrusu dalardim ama millet manyak tutuyorum kendimi .Eşimde bas git cvp bile verme diyor ama iste hakediyor .
Aynen bende oyleyim , bizim kafa calismiyor cunku biz akil edemiyourz sokak ortasina araba park etmeyiYa trafik konusunda artık diyecek bir şey bulamıyorum. 5 dakika girip çıkacağım yere çok otopark parası ödediğim oldu...
yada iki çocukla uzağa park ettiğim.
Dediğin gibi, biz salağız :)
Eskiden ben cidden saftım inanırdım şimdi anında şikayet ediyorum vicdansızmışım evet öyleyim bana acımayana ben hiç acımam herkes yaptığı iyi veya kötü şeylerin karşılığını görsün diyorum ben olsam doktoru da kargocuyu da çoktan şikayet etmiştim hiç üşenmiyorum vallahi dün işyerime gelen pc ekranı kırık çıktı mesela o kadar sağlam paketlendiği üstün de kırılacak ibaresi olduğu halde işlerini düzgün yapsınlar bananegeçen haftadan başlayayım...
Oğlum gece kusmaya başladı, normalde allah biliyor 42 derece ateşle çocugu acile götürmem. O derece nefret ederim acilden
Ama o kadar çok ağladı ki ‘karnım agrıyor’ diye, içime kurt düştü apandisit falandır diye korkumdan biraz da gittik acile.
Neyse zaten adımı attık, acil doktoru muayene etti, kan-idrar tahlili istedi, serum takalım dedi. Serumu reddettik, kötü tecrübemiz var, onun yerine iğne yazdı.
Hemşire kan almaya çalıştığı, damarı bulamadı, 5. Giriş bir o kadar da deri altında iğne döndürdükten sonra 3-4 damla kadar ancak aldı. Lab denesin, inşallah çalışabilir dedi. Herneyse tahlil sonuçları çıktı.
Hemşireye sordum, lab çalışamadı kanı diyip idrar tahlilinin sonucunu verdi.
Doktorun yanına girdim, kan tahlilini ben gördüm temiz dedi :)
Gördünüz yani? dedim. Evet dedi.
İlaç yazdı.
Dışarı çıkınca lab a gittim sordum. Hayır kan tahlili çalışamadık dedi.
Hemşirenin elinden geleni yaptığını dusunuyorum. Evet çocuğun canı yandı ama zaten damarının zor bulunduğunu biliyorum.
ama bu doktorun karşısındakini aptal yerine koymasını hazmedemiyorum. Yalan söyleme ya... de ki kan tahlili çıkmadı.
Adamın yüzüne vurmadım. Şikayet de etmedim.
Peki bunu ne hatırlattı?
Gelelim bugune.
Kargodan mesaj geldi,
Evinizde sizi bulamadık diye.
Geri aradım, evdeyim, adreste mi sorun var dedim. Ben kapının önündeyim b6 dedi.
Hayır b9 dedim.
Gerçekten de 1 dakika sonra geldi. Paketi uzattı, adreste yanlışlık olmuş dedi/
Adreste yanlışlık olamaz aslında, şöyleki düzenli alışveriş yapıyorum, 15 te 1.
Ve kayıtlı hesap, otomatik adres girer vs...
bu sivri zeka, paketin üzerindeki 9 u tükenmez kalemle sözde karalayıp (çünkü 9 hala gözüküyor) altına 6 yazmış.
Çünkü çok uyanık.
Çünkü biz aptal.
Ya yanlış gördüm de be adam.. niye yalan söyleyip bir de eline yüzüne bulaştırıyorsun.
Hem nereden çıktı bu uyanık geçinenler?
Rezil mi edeyim illa? Şikayet mi edelim? Çirkef mi olalım aptal olmadığımızı ispatlamak için?
Bu çiğlik nedir ya?
2 örnek. Ama şu son 15 günde belki 6-7 şey daha yaşadım. Saf falan mı görünüyorum acaba?
Rezil edeceksin Turuncu, gerektiği yerde kibarlığını da bozacaksın, lafını da sokacaksın, alay da edeceksin.
Ben uyaramiyorum kimseyi ya,valla yuzum tutmuyor. Bir de soyle bir durum var hangi birini uyaracagim? Uyaniklar her yerdeler.
Cocugu oyun alanina goturuyorum,benim 33 aylik velet gelir gelmez ayakkabisini cikarmaya davraniyorken elalemin neredeyse benle ayni boydaki cocugu höldür höldür iceri kosuyor ayaginda ayakkabiyla. Ne anasinin sesi cikiyor ne de oradaki gorevlinin. Sinir oldum birkac defa uyardim gorevliyi,yuzume bakiyor aval aval. Ayakkabiyla girdiler diyorum sanirsin ayakkabinin icadini benden ogreniyor o an.
Gonullu calistigim kurumun isleri sebebiyle her ay muhtara gidiyorum. Onceden konusunu da acmistim hatta. Bu sabah yine gittim saat 9.45. Namaza gittim donecegim yazmis. O saatte ne namazi kiliyor acaba diye dusune dusune 20 adim ilerideki camiiye bakindim ki adam camii bahcesinde oturmus cay iciyor. Ben her ay seninle muhatap oluyorum da her seferinde camii bahcesinden seni toplamak zorunda miyim diyemiyorum. Cunku bir baslasam agzimin ayari da yok,sivayacam artik polis jandarma ne varsa gelecek.
Kargocusu bana da hep aynisini yapar,kac defa balkondan gordum ,gelir,zile basma zahmetine girmez,kagidi birakip kacar. Cogu zaman kagit da birakmaz. Zaten giris katta oturuyorum,balkona atip git bari,zaten ne imza aliyorsun ne bir sey. Kapinin onune biraksan daha iyi basip gidecegine.
Hangi birini nereye sikayet edeyim? Sayilari o kadar fazla ki,bence sikayet edilmeyecek insanlari bir yerlere bildirelim de artik madalya mi verirler,ustun hizmet belgesi mi verir ihya ederler bilemiyorum
Cidden çirkef olmaya zorluyorlar insanı.
Başka türlü böyle aptal yerine koyduklarıyla kalıyorlar..
İki örnek verme sebebim de bu zaten. Bu çiğliğin eğitimle, konumla, memleketle hiç bir şeyle alakası yok.
Tamamen karaktersizlik. De nasıl bu kadar ayan beyan? Hiç mi utanma yok?
kucuk şeyler farkındayım. Ama çok sık olmaya başladı... gerçekten ahlak olarak bozulma bu kadar hızlandı mı?