Aptal mıyım

ceyyceyy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
51
11
3
21
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle çok canımı sıkan bir konuyu anlatmak istediğim sizinde verdiğiniz tavsiyeler ile bugün erkek arkadaşımla konuşmayı kestim ona amacının farklı olduğunu söyledim neyse kestim Allaha emanet dedik 50 dk sonra bir arama beni kendinden niye uzaklaştırdın ondan sonra ben işte 2 gündür iyi değildim sinirimi senden çıkardım nasıl zoruma gitti babamı gördüm ailem evde her gün kavga ediyor parka gidip intihar edicem dedi ben çok korkup barıştım kurtulamıyorum arkadaşlar bu çocuktan napabilirim nolur yardım edin.

Eski konularını hatırlıyorum. Mıçmıç yapışık, öz değer yoksunu, sağlıksız bir ilişki. O kadar tavsiyeye daha bugün mü iletişimi kestiniz ve 2 saate blöfe kanmışsınız

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle çok canımı sıkan bir konuyu anlatmak istediğim sizinde verdiğiniz tavsiyeler ile bugün erkek arkadaşımla konuşmayı kestim ona amacının farklı olduğunu söyledim neyse kestim Allaha emanet dedik 50 dk sonra bir arama beni kendinden niye uzaklaştırdın ondan sonra ben işte 2 gündür iyi değildim sinirimi senden çıkardım nasıl zoruma gitti babamı gördüm ailem evde her gün kavga ediyor parka gidip intihar edicem dedi ben çok korkup barıştım kurtulamıyorum arkadaşlar bu çocuktan napabilirim nolur yardım edin.
Sizi manipüle etmeye çalışıyor inanmayın bu yalanlara. Duygu sömürüsü yaparak aklınca kendine çekmeye çalışıyor ve başarmış da. İstemediğiniz, uyumlu olmadığınız, toksik olan biriyle ilişki yürütmek zorunda değilsiniz. Her yerden engelleyin gitsin. Korkmayın sakin olun. Hiçbir b.k yapamaz. Kaç yaşında bu?

Sizi manipüle etmeye çalışıyor inanmayın bu yalanlara. Duygu sömürüsü yaparak aklınca kendine çekmeye çalışıyor ve başarmış da. İstemediğiniz, uyumlu olmadığınız, toksik olan biriyle ilişki yürütmek zorunda değilsiniz. Her yerden engelleyin gitsin. Korkmayın sakin olun. Hiçbir b.k yapamaz. Kaç yaşında bu?
25 yaşında ben çok korktum ya vicdan çektim dedim biri ölecek benim yüzümden aradı ağlıyordu iyice içime oturdu

Benim de yıllar önce eski sevgilim "sensiz yaşayamam, lütfen gitme, int.har ederim hayatımın tek anlamı sensin, sen gidersen mutlu olamam" gibi şeyler diyordu. Ama çok toksik biriydi. Başta kötü hissettim ama ayrıldım kendimi kurtarmak zorundaydım. Sonrasında o da kendi hayatına baktı, başkası ile sevgili oldu. Ben de kendi hayatıma baktım. Yani demek istediğim bu oyunlara gelmeyin, inanmayın.

Yok artık daha neler. Bunlara inanırsanız çok canınız yanar haberiniz olsun. Karakola gidip bildiriyorum deseydiniz. Gerçi yapacağı yok blöf atıyor o ayrı
Yok artık daha neler. Bunlara inanırsanız çok canınız yanar haberiniz olsun. Karakola gidip bildiriyorum deseydiniz. Gerçi yapacağı yok blöf atıyor o ayrı
Ya aslında inanmıyordum arayıp ağladı

İntihar falan etmeyecek, klasik numaralar bunlar.
Sana kendini bok gibi hissettiren bu yaratıktan kurtul bir an önce.
Arkadaşım dedi ki şu 1 aydır kendini sürekli çirkin buluyorsun çık bir bak erkeklerin çoğu sana bakıyor çirkin felan değilsin kurtul şu çocuktan dedi

Ya aslında inanmıyordum arayıp ağladı
Ağlarsa ağlasın. Ben eski konularınızı bilmiyorum. Ama bitmişse bitmiştir. Beş çocukla kapıda kalmadınız ki ama. Değişti affedeyim diye düşünesiniz. Önünüzdeki maçlara bakın. Saplantılı adamdan nefreeeet

25 yaşında ben çok korktum ya vicdan çektim dedim biri ölecek benim yüzümden aradı ağlıyordu iyice içime oturdu
Yok yok vicdan falan çekmeyin. Hiçbir şey olmaz. Blöf yapıyor işte. Ama sizin barışmak için bahaneniz varsa onu bilemicem.

ee o zaman bizi de yormayın tavsiye alıp alıp uygulamayacaksanız ki zorunda da değilsiniz en azından neler yapabilirime kafa yormadan gelip burada sürekli başlık açarak milleti yoruyorsunuz. Haksız mıyım ama
Uyguladım ki ayrılmışım okumak zorunda değilsiniz ki.

Sana ne mi. Gencecik kızsın intihar eğilimi cidden varsa bı sıkıntı var, böyle hastalıklı bı ruhla kendini curutmeni anlayamadım. Bı sikibtisi varsa gidip tedavi olsun sen doktor musun ne münasebet.
Yemeyin şöyle blöfleri.
İstesen kurtulursun, istemiyorsun, soylediklerine inanmak istiyorsun, bak benim için neler yapacak modundasin su an.
Aklını başına topla..

Ayyy şimdi baktım şu sizi engelleyen yiğidoymuş. Allah aşkına bırakın gitsin ya. Manyak mı ne. Canı isticek engellicek canı isticek terslicek sonraa hüüüüüüü ağlicak. Gitsin ağlayarak günlüğüne yazsın

Psikolojisi bozuk, manipüle etmeye çalışıyor. Zamanla senin de psikolojini bozacak kendi intihar etmeyecek ama seni o raddeye getirecek. Böylelerine hiçbir şey olmaz yanan sen olursun.

Back
X