sabah saat yedı bucuk bı kalkıyorum elektırıklı suburge sesı ızınlı oldugum zamanlar takır takır ay sınır oluyorum cocuk hele patır patır otarafa patır patır bu tarafa bıde durmus dıyolarkı ya kusura bakmayın bızım cocuk var bu kadrda olmaz ne konustuklarını dıkkatlı dınle duyarsın o derece yanı
valla o kadar çok ki.. diğer olarak genelleme yaptım..
eski oturduğumuz yerde terbiyesizin birisi posta kutularına gelen zarfları açıp yırtıp atıyordu....
şimdi oturduğumuz binadaki kapı komşmuz yangın merdiven girişini kiler olarak kullanıyor..buna sinir oluyorum..
kapı önündeki terliklere...
vee yüksek sesle müzik dinleyenlere sinir oluyorum..
gece 12 den sonra alt komşumuz müzik dinliyor ve hala gürültülü bir şekilde konuşuyorlar.gece 12 den sonra biraz kendimize ses ayarı yapmalıyız değilmi yani?böyle de olmaz ki.sabah erkenden işe gidecekleri...vs.hiç düşünmüyorlar
benim üst komşum ev sahibim
çok gürültülüler,zamanlı zamansız çat kapı gelirlerdi artık gelemiyorlar :1closedeyes:
dünde yılbaşı kutlamışlar ne yemişlerse hepsi bizim mutfak penceresinin önünde
silkelemişler aşağıya:mymeka:
Saygısız insanlar işte ne yapacaksın. Ev sahibin olmarı da zor bir durum . Sonuçta fazla söylenmeye de gelmez.:)-tatlicadiarzu-
Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?
Apartman hayatında birlikte yaşadığımız komşularımızın bazı davranışları bizi çileden çıkarır sizde lütfen bunları bizimle paylaşın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?