Apartmanda kedi sorunu

iyi hoş da kedinin kumunu kim temizleyecek ?

tamam şimdi anladım. kedi kendini kaşıdıkça dökülen tüyler. evet dökülme var ama saç kadar yogun değil.. genede tahammül edilecek birşey değil. madem kadın deli inadına yapıyor. deliyle inatlaşmak boşa olur. kendinizce çözüm üretin kadınla muhatap olmayın mümkünse. mesela dısarı sokaga yakın biryere kediler için su geçirmez yuvalar yapıp koyun içine bez kumaş atın biraz mama koyun cogu apartmandan çıkar yuvaya alısır zaten.. onun dısında kadından mantıklı hareketler beklemeyin ee hayvanada derdini anlatacak değilsin. olabildigince çözüm üretmeye çalişin yoksa dahada ilerleyecek bu duurum
+olarak kedi kumu denmiş bu bir çözüm değil. kumu günlük temizlemek lazım heleki o kdr kediye günde 2 3kez ilgilenmek lazım. ee 10litre kedi kumuda 100tl apartmanın içinde o kadar çok can bakılmaz maalesef... güvenli bir yere nakledilmesi lazım hepsinin

Çözüm olur mu acaba... Ayakkabılıklarına bez koymuşlar yatsınlar orda diye. Tabak çanak sağda solda yemekler. Evine aldıkları da var. Dışarda barınakları var giriş katın. Orda beslesinler. Tartışmaya dönmeden nasıl söylenir artik bilmiyorum

Oradaki tüy mü battı size? Bakın haklı olabileceğiniz noktalar varken siz abartmak için olayı başka yere çekip komik duruma düşüyorsunuz. Tüyü görmeyin merdiven zaten temiz değil. Düzenli temizliğin olmadığı, düzenin kuralı olmadığı bir apartmanda bata bata kedi mi battı size. Belli ki kendi sosyoekonomik yapınıza göre bir yerde yaşıyorsunuz işte.

Siliyorum sevmedikleri kokulardan sorey yaptım sıktım ama sonuç

Eklentiler

• 20230109_132511.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 93
Ben niye temizleyeyim kendi katımı siliyorum artık. Mecbur muyum apartmanda kedi besleme taraftarı değilken bunca pisliği çekmeye temizlemeye

normalde bende kızacaktım ama şöyle bir durum var sokak kedileri sürekli çöpten beslenmek durumunda e zaten iç dış parazit aşıları yok.. bu yüzden tüyleri gerçekten zararlı. birçok bakteri mikrop barındırabiliyo ve bahsedilen cigere kıl yapışma olayı bu aşisiz canların tüylerinden kaynaklanıyo halkımızda cahil tüm hayvanlara kesiyo faturayı... evet bine pis olabilir ama burda bir hastalık söz konusuda olabilir temizlikten önce... birde cocukları varmış. sadece konu kıl değil veteriner hekim söylemişti iç parazit aşısı olmayan hayvanların dıskısıınıda bulaşıcı virüs olabiliyormuş. özellikle gebeler için çok riskli demişti. sonuc olarak hayvanlar kapalı kapı arkasında betonda yasayamaz ev değil ki merdiven boslugu. hayvanın topraga ihtiyacı var. baş suclu zeminde oturan ilgisiz kadın bence hayvanlarada günah

Evet plazada yaşamıyoruz haliyle. Utanılacak bişey mi bu? Dalga geçecek başka birşey bulun. Ben çadırda da kalsam hayvanı kapıma doldurup alanıma pisletemezsin. Ben böyle tuy gorunce hemen boğazıma yapışmış gibi oluyor ve o sadece çektiğim. Kakaları da atacağım size de çocuklar olmadan inmeliyim bodrum katına

Tabi ki işiyorlar,tüyleri de dökülüyor. Konuya bakıp evde bakilan tüyleri taranan,gerekli vitaminleri verilen,kumu olan ev kedileri ile kıyas yapilması saçma. Bizim apartmana da giriyor 1 tane kedi, geçen gece çıkamayınca üst kata işemiş, benim paspasim kedi kılı içindeydi muhtemelen orada uyudu.
Konuya yorumum,apartmanda(bodrumda da olsa) keçi de,ördekte beslenmez. Ikinizde hatalısınız bu konuda. Kokar bu iki hayvanda,siz ne kadar temizlesenizde kokar.
Kedi konusunda da benzeri yaşandığı için hak veriyorum. Sikayet edeceğinizi söyleyin.

Hayvanda dış parazit olsa bile bu insana değil başka hayvana geçip onu rahatsız eder. Kedinin dışkısına da çıplak elle ellemediği sürece iç parazitinden bir şey bulaşmaz. Benim kedim çok uzun tüylüdür, alerjik de bünyeye sahibim bunca sene bir şey olmadı. Kıl tüy yapışması ne yani merdiven mi yalıyor bu kadın? Apartman içinde derin nefes açma egzersizi mi yapıyor? Ağızdan ciğere soluk borusu geçer yemek borusu değil.
Konu sahibi çok agresif ve mantıksız davrandığı için zaman ayırıp tavsiye veresim gelmedi ama ihale kediye kalacak gibi.
İnsan olmamızın bir artısını kullanarak apartmandakilerle konuşarak düzenli bir temizlikçi tutulabilir. Kendi kapısının önünü silme bahanesi kalmamış olur. Bütün apartman her zaman temiz olur. Gayet cüzi paralara yapanlar var bunu. Azıcık yol yordam yöntem bilinip biri ayarlanacak sadece.
Daha sonra apartman içerisinde değil dışarıda besleme olacağına karar verilecek. Bununla birlikte apartmanda diğer düzenler de sağlanabilir. Dışarıya ayakkabı, eşya koyma vs. Bu oturup birkaç konuşmaya bakar yani. Kediler de bayılmıyor apartmanın betonunda gezmeye. Kapıyı kendi açıp çıkamayacağı için idrarını yapmış olabilir, kızgınlık dönemindeyse koku bırakmıştır, kötü muamale gördüyse bunun stresiyle veya ortamda tehdit algıladıysa bölgesini işaretlemek adına işemiş olabilir. Bu kedinin doğası. İnsan da insan olup konuşarak bir çözüm yolu bulacak, elinden geleni yapıp bir çözüm üretecek. Olmuyorsa da taşınsın. Burada komşum sevişiyor sesini duyuyorum diyince taşının diyor herkes.

Benim binamda da apartman merdiveni bu şekilde taştan ama her zaman temizdir. Bu bir görgü kültür meselesidir. Ben buraya taşındığımda öğrenciydim. Pandemi olduğu zaman bile temizliği aksatılmadı. Aylık aidat param da 50 lira. Kovayla su bile istenmez. Böyle bir hizmet olmasa ben o yoğunluğuma, apartmandaki en küçük kişi olmama bakmadan organize eder birini ayarlatırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…