Apartmanda kedi sorunu

Ayakkabıyi disarda cikarmayin ama yaa

Siz mi temizleyin dedim?? Bence komşu değil siz anlaşması zor birisiniz o yüzden bir yol bulunanamış

Hiçbir orta yol bulunamıyorsa kedi kapısı olacak şekilde kapıyı kestirin alttan. Hayvanlar dışarı gider yapar tuvaletlerini. Çünkü sert yüzeye yapmak, üstünü kapatamamak sizden çok onları strese sokuyor emin olun.

Siz mi temizleyin dedim?? Bence komşu değil siz anlaşması zor birisiniz o yüzden bir yol bulunanamış
Ben kimseye dokunmuyorum ki anlaşılması güç taraf olayım. Bir iki kez alt katıma su damladı çiçk sularken diye kadın eşini yollamış kapıma. Yine nazikçe özür diledim. Kimseyle muhattap olmak istemiyorum artık hele beni hiçe sayanlarla hiç. Keditapar olunca cidden anlaşılması güç oluyormuş insan

Şunu yazarken o apartmanin boyle bisey icin para toplayıp, bi de bunu yaptiracagina inandin mi gerçekten?

Daha önce de yazdım. Bodrumdan da giriyorlar. Pencereden alip apartmana da birakiyorlar. Apartman pencerelerini aciyorlar giriyor. Surekli acik birakiyorlar. Dis kapiyi da gece mihliyorlar motoru calmasinlar diye

Şunu yazarken o apartmanin boyle bisey icin para toplayıp, bi de bunu yaptiracagina inandin mi gerçekten?
Ağlamak yerine daha efektif bir çözüm O olmaz bu olmaz, komşu ile konuşulmuyor, başka eve çıkamam. Herhalde gelip kedilerle kedice konuşup apartmana girmemelerini tembihlememizi bekliyor konu sahibi

Daha önce de yazdım. Bodrumdan da giriyorlar. Pencereden alip apartmana da birakiyorlar. Apartman pencerelerini aciyorlar giriyor. Surekli acik birakiyorlar. Dis kapiyi da gece mihliyorlar motoru calmasinlar diye
Siz de o kıymetli motorlarına işeyin o zaman. Gerçekten size çözüm yolu bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…