- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
-
- Konu Sahibi Batidandogangunes
Ayakkabıyi disarda cikarmayin ama yaaDuvara da ben işeyip attım buraya değil mi? Giriş kattaki kadına neden takayım manyak gibi mi geldim size. Anlattıklarımı bir de eşimden dinleseniz var ya. Geçen ayakkabı aldı o kadar para saydı ve dalgınlık birkaç gün sonra kapıda unuttu hastaydık iğnelerim vardı gece gündüz iğne için koştur gel derken o sabah bi giydi ıslak. Aklıma gelmeyen şyler de vardır. Ama abartıyorsam bildiği gibi yapsın zaten beni Allah
Ev ufak. Nerde çıkaralım ki ayakkabıyıAyakkabıyi disarda cikarmayin ama yaa
Siz mi temizleyin dedim?? Bence komşu değil siz anlaşması zor birisiniz o yüzden bir yol bulunanamışEmpati yoksunu olunca böyle olunuyor demek. Kusura bakmayın kafanız çok değişik. Kedileri pisletsin izmarit atsınlar yemek saçsınlar ben temizleyeyim. Oldu canım başka bi rican var mı merak ettim. Bi de bana cevap verecek vakti yokmuş hey Allah'ım ya
Ya siz en iyisi taşınınEv ufak. Nerde çıkaralım ki ayakkabıyı
Sıra onlarda merak etmeyin atacağım onları daJer tarafın fotoğrafini cekip attiniz, bari kedileri de cekip atin, sabahtan beri hayvanları çekiştirip durduk burda, neye benziyolar bi göreydik
Kiramız 900. Okulumuz var. Civarda bu fiyata bulun taşınayım. Çıkarken boyası nakliyesi falan da var yaniYa siz en iyisi taşının
Bütün ayakkabılari kapi onunde mi cikariyosunuz?Ev ufak. Nerde çıkaralım ki ayakkabıyı
Siz mi temizleyin dedim?? Bence komşu değil siz anlaşması zor birisiniz o yüzden bir yol bulunanamış
Ben kimseye dokunmuyorum ki anlaşılması güç taraf olayım. Bir iki kez alt katıma su damladı çiçk sularken diye kadın eşini yollamış kapıma. Yine nazikçe özür diledim. Kimseyle muhattap olmak istemiyorum artık hele beni hiçe sayanlarla hiç. Keditapar olunca cidden anlaşılması güç oluyormuş insanSiz mi temizleyin dedim?? Bence komşu değil siz anlaşması zor birisiniz o yüzden bir yol bulunanamış
Şunu yazarken o apartmanin boyle bisey icin para toplayıp, bi de bunu yaptiracagina inandin mi gerçekten?Hiçbir orta yol bulunamıyorsa kedi kapısı olacak şekilde kapıyı kestirin alttan. Hayvanlar dışarı gider yapar tuvaletlerini. Çünkü sert yüzeye yapmak, üstünü kapatamamak sizden çok onları strese sokuyor emin olun.
Cikariyorsun ama iceri aliyorsun sonra ayakkabiliga. Arada unuttukların sulanıyor bir güzelBütün ayakkabılari kapi onunde mi cikariyosunuz?
Ben ayakta oturmadan tazyikli şekilde çimlere işeyen kedi de gördüm. Yapabilir yani.bunu kedi yapamaz... oturupta yaparlar..
Annemin önceki kedisi ayakta yapıyordu hem de yürüye yürüyeBen ayakta oturmadan tazyikli şekilde çimlere işeyen kedi de gördüm. Yapabilir yani.
Sende kediden yana biraz şanssizlik görüyorumAnnemin önceki kedisi ayakta yapıyordu hem de yürüye yürüye
Daha önce de yazdım. Bodrumdan da giriyorlar. Pencereden alip apartmana da birakiyorlar. Apartman pencerelerini aciyorlar giriyor. Surekli acik birakiyorlar. Dis kapiyi da gece mihliyorlar motoru calmasinlar diyeHiçbir orta yol bulunamıyorsa kedi kapısı olacak şekilde kapıyı kestirin alttan. Hayvanlar dışarı gider yapar tuvaletlerini. Çünkü sert yüzeye yapmak, üstünü kapatamamak sizden çok onları strese sokuyor emin olun.
Ağlamak yerine daha efektif bir çözümŞunu yazarken o apartmanin boyle bisey icin para toplayıp, bi de bunu yaptiracagina inandin mi gerçekten?
Siz de o kıymetli motorlarına işeyin o zaman. Gerçekten size çözüm yolu bulamıyorumDaha önce de yazdım. Bodrumdan da giriyorlar. Pencereden alip apartmana da birakiyorlar. Apartman pencerelerini aciyorlar giriyor. Surekli acik birakiyorlar. Dis kapiyi da gece mihliyorlar motoru calmasinlar diye
HdhdghwhgwhhdhhdggwgwSiz de o kıymetli motorlarına işeyin o zaman. Gerçekten size çözüm yolu bulamıyorum
Benim oglanda kızgınlıktayken evde halının üstüne yürüye yürüye idrarıyla yılan çiziyodu, tren yapıyodu. Ben naptım bol bol temizledim. Sizde temizleyin bari apartmanın görevlisi yoksaAnnemin önceki kedisi ayakta yapıyordu hem de yürüye yürüye